想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我上個月8/6第1日m come , 應該7/7先會再黎m ,但呢3,4日開始乳頭痛 , 今日仲流粉紅色分泌物出黎 , 我今日叫老公買左驗孕棒 , 但說明書話m come第1日就可以驗到 , 但我而家咁早會唔會驗到呢????

男爵府

畀面勳章

你係幾時dodo架?我記得睇過d資料話要受精後大概10-14日,d孕激素先足夠比棒棒驗到.

珍珠宮

畀面勳章

我同你一樣6月9日m come,但這幾日想嘔及暈
原帖由 laishan119 於 10-6-29 23:03 發表
我上個月8/6第1日m come , 應該7/7先會再黎m ,但呢3,4日開始乳頭痛 , 今日仲流粉紅色分泌物出黎 , 我今日叫老公買左驗孕棒 , 但說明書話m come第1日就可以驗到 , 但我而家咁早會唔會驗到呢???? ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 3# laishan119 的文章

會唔會係著床血呢 等多1星期先啦, 而家好似時間尚早喎 如果今次驗到無, 到時你又會再買多枝驗, 暫時慳住先啦

別墅

希望我地可以一齊check到 bingo啦^^
原帖由 bb女女 於 10-6-29 23:33 發表
我同你一樣6月9日m come,但這幾日想嘔及暈

珍珠宮

畀面勳章

你會幾時驗,你第幾胎,我已經有一個囡啦。

原帖由 laishan119 於 10-6-30 11:32 發表
希望我地可以一齊check到 bingo啦^^

別墅

我第2胎 大仔7月4歲啦....因為今年年頭我小產左 所以有陰影.....我老公叫我下星期驗 佢話咁早驚驗唔到 今日我都有流少少淺啡色分泌出黎 你知唔知乜野係著床血???會流幾耐???

原帖由 bb女女 於 10-6-30 11:57 發表
你會幾時驗,你第幾胎,我已經有一個囡啦。

子爵府

我6月6日day 1, 呢排個小腹又yuen又痛, 唔知係M嚟定有咗, 尋日用紅d check, 有條淺線, 大約20%, 今晚再check, 希望條線會加深啦, 否則即係吃咋糊
如果到星期日都未嚟m, 我先用綠d同棒棒驗

大宅

回覆 6# bb女女 的文章

我都係6月10M COME,又一直肚痛,今日驗都驗唔到,可能太早= =

別墅

我今日都驗唔到 希望真係太早啦.....下個星期再驗過^^
原帖由 hoiyeebb313 於 10-6-30 16:34 發表
我都係6月10M COME,又一直肚痛,今日驗都驗唔到,可能太早= =

珍珠宮

畀面勳章

我今日個肚小小痛及車住,唔知道係唔係m小姐找我。

原帖由 laishan119 於 10-6-30 16:42 發表
我今日都驗唔到 希望真係太早啦.....下個星期再驗過^^

別墅

如果真係就唯有下個月再努力......
呢排你大唔大壓力呀????我成日都諗係唔係有左 連家務都唔敢做 想抱下個仔又怕喎......

原帖由 bb女女 於 10-6-30 19:20 發表
我今日個肚小小痛及車住,唔知道係唔係m小姐找我。

別墅

我琴日開始無乜胃口 有時又想嘔喎....要"等"多一個星期先再驗 好辛苦.......

大宅

我都係咁上下M來的,21號紅D深粗,今朝用綠D有個要好細心睇先睇到既烘,兩個Cycle前小產左,而家都好擔心

子爵府

原帖由 sera 於 10-7-1 17:14 發表
我都係咁上下M來的,21號紅D深粗,今朝用綠D有個要好細心睇先睇到既烘,兩個Cycle前小產左,而家都好擔心

咦, 我又係喎, 幾乎同你一樣, 我係19號深粗, 今日用綠d, 又係有個好淡的烘, 紅d就連續兩日都有大約20%, 無深無淺, 唔好太緊張, 要嚟一定會嚟, 我哋過幾日再齊齊check bingo

大宅

今日去左睇中醫,佢話應該唔會咁快驗到,但我上一胎,day26已經驗到!我又感冒,佢開左藥比我,同時又安下胎

珍珠宮

畀面勳章

me too 無乜胃口 有時又想嘔喎,加上我又病左,叫醫生小心開藥
原帖由 laishan119 於 10-7-1 16:13 發表
我琴日開始無乜胃口 有時又想嘔喎....要"等"多一個星期先再驗 好辛苦.......

首頁

尾頁

跳至