興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

抵 c
原帖由 hehalady 於 10-7-8 10:34 發表
終於搵到段開刀生 BB 片段

睇咗幾秒已經頂唔順 .... 好驚呀 ..... 如果一早知道係咁恐佈嘅,我 ...

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日靚湯
梭羅魚蕃茄湯
原帖由 hehalady 於 10-7-8 09:25 發表
是日靚湯

海帶、綠豆、紅蘿蔔、煲豬骨(清熱、解毒)

等陣 lar 大少落街吔早餐果陣買埋湯料
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係好快,19號就要返工喇,依家諗緊點安排餵奶
原帖由 hehalady 於 10-7-8 09:26 發表
∪∪

妳重有幾日就放監 lar wor

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

抵QC
原帖由 3littlepigs 於 10-7-8 11:27 發表
抵 c

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

似住年青囉,LO MO話老左就知.....有老先算啦
原帖由 3littlepigs 於 10-7-8 09:57 發表
契婆婆幾時有'mou'過監jet

坐緊月都成日‘七’街架啦

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小草 於 10-7-8 10:44 發表
今朝好黑仔!
會計小姐突然生得,擒晚入左醫院,今朝未入產房,用電話交底今日有咩要做(好彩之前佢都交底左大部分工作,唔會太亂),個腦都仲未完全消化,個電腦MON又唔知做嘜無顯示,搞到我身水身汗咁換MON...... 一頭煙! ...
人家係咪已近預產期 gar lar ^_^
路遙知馬力,日久見人心!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

預產期28號,佢本來諗住返埋下個星期,所以都有D突然~

我好似精神分裂咁,用SHIPPING既身份做野,再轉會計身份搞清楚有咩要做... 總次呢樣做下果樣做下就會亂,怕有錯漏...
原帖由 hehalady 於 10-7-8 13:38 發表
人家係咪已近預產期 gar lar ^_^

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-7-8 11:51 發表
今日靚湯
梭羅魚蕃茄湯
谷 milk 湯

水晶宮

原帖由 小草 於 10-7-8 14:37 發表

我好似精神分裂咁,用SHIPPING既身份做野,再轉會計身份搞清楚有咩要做... 總次呢樣做下果樣做下就會亂,怕有錯漏... ...

珍珠宮

咪係 lor
原帖由 JENNYSKY 於 10-7-7 22:51 發表
個警察係值得讚~
不過...大特寫就
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

你得o既
原帖由 小草 於 10-7-8 14:37 發表

我好似精神分裂咁,用SHIPPING既身份做野,再轉會計身份搞清楚有咩要做... 總次呢樣做下果樣做下就會亂,怕有錯漏... ...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

原帖由 3littlepigs 於 10-7-8 11:27 發表
抵 c
:tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-7-8 11:54 發表
抵 Q C
妳啱晒

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 10-7-8 11:56 發表
似住年青囉,LO MO話老左就知.....有老先算啦

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

基本上只係開下票、收租、入票、匯款... 都唔係太難,最麻煩係公司有幾個戶口名(常用2個),又saving又current,又港幣又美金,最最最麻煩係公司無錢,所以d錢要轉黎轉去,收到貨款要轉去某主要戶口,有d少用就有票開先轉錢入去.... 轉轉轉轉轉
原帖由 webjen 於 10-7-8 16:01 發表
你得o既

子爵府

加油!:D
原帖由 小草 於 10-7-8 17:50 發表
基本上只係開下票、收租、入票、匯款... 都唔係太難,最麻煩係公司有幾個戶口名(常用2個),又saving又current,又港幣又美金,最最最麻煩係公司無錢,所以d錢要轉黎轉去,收到貨款要轉去某主要戶口,有d少用就有票開先轉錢入去.... ...

子爵府

我就煲
黨參淮山杞子元肉海竹煲豬展
原帖由 JENNYSKY 於 10-7-8 11:51 發表
今日靚湯
梭羅魚蕃茄湯
引用:
原帖由 hehalady 於 10-7-8 09:25 發表
是日靚湯

海帶、綠豆、紅蘿蔔、煲豬骨(清熱、解毒)

等陣 lar 大少落街吔早餐果陣買埋湯料

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

無錢,無得攪,仲容易
不過有d,無d就煩囉,好似你講轉來轉去,真係
原帖由 小草 於 10-7-8 17:50 發表
基本上只係開下票、收租、入票、匯款... 都唔係太難,最麻煩係公司有幾個戶口名(常用2個),又saving又current,又港幣又美金,最最最麻煩係公司無錢,所以d錢要轉黎轉去,收到貨款要轉去某主要戶口,有d少用就有票開先轉錢入去.... ...

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

晝公仔洗唔洗晝出腸呢~~
原帖由 hehalady 於 10-7-8 14:48 發表
谷 milk 湯

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 pinkyhsy 於 10-7-8 18:29 發表
我就煲
黨參淮山杞子元肉海竹煲豬展

首頁

尾頁

跳至