自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

法律面前根本沒有平等,只要你是有錢有身份的人,一般沒有攪出人命,都不雖坐牢,反而一般市民,可能因為好小事都要坐牢,法律是為有錢人而設的......

子爵府

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢一定比天收!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係咪未正式判? 祝佢早日踎監。:;pppp:
....

伯爵府

患躁狂抑鬱 ~~> 係咪斬死人都唔駛受法律制裁?

都識話佢有問題,仲點可以感化呀?打人一巴都無事咯,之後再做乜都無問題啦!

感佢老味呀真係,其他人唔係人?俾人打一巴果個警員真係要心理輔導喇~

再唔係條女再車死人,係咪感化死者家人呀?

天理何在?!

水晶宮

橫掂巨有$
不如叫巨賠個幾千萬比果位警察當精神損失費
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

原帖由 hehalady 於 10-7-8 08:25 發表
我會出席!

太過份!我都出席

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

支持!支持!
原帖由 edea 於 8/7/2010 10:10 發表

我都會出席! 還我公義!

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 simple430 於 10-7-8 10:00 發表
希望佢下次打黃仁龍

打胡主席好d !!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

有冇人響facebook開群組呀??

子爵府

原帖由 414928 於 10-7-8 11:35 發表
法律面前根本沒有平等,只要你是有錢有身份的人,一般沒有攪出人命,都不雖坐牢,反而一般市民,可能因為好小事都要坐牢,法律是為有錢人而設的......

非常同意,唔止香港,全世界都係咁,唯一可以做嘅就係做好自己小市民嘅本份,千其米犯事,否則就.....

別墅

有親戚做法官就得, 呢d 就係點解要民主啦,
如果政府係我地選出黎, 佢一定會做野, 宜家..... aiiiiii

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

太過份 , 全港人都睇到佢醉駕, 睇到佢襲警, 點可以話有病就有病, 唔駛坐監, 有病就可以醉駕, 有病就可以打人咩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

又無事

真係官官相謂,官字兩個口

法官自己人有事就無面,所以一定會無事 ~ 但佢既人令到整個香港社會法律公平制度蒙羞

大宅

好媽媽勳章

之前果次判咩先?

男爵府

有無搞錯呀! 一句有病就可以打人? 咁有精神病/躁狂症係咪可以通街搵警察黎打呀?打普通人都犯法啦,何況係襲警?

首頁

尾頁

跳至