親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

駿粵酒店有冇人住过?
酒店內有咩合5歲小朋友玩?
[img align=right][/img]

大宅

想請問長隆酒店好住 or 祈福酒店好D? (因我有2個3歲小朋友)

男爵府

駿粵酒店岩岩上星期住過, 酒店好新好乾淨, 但無任何設施提供.
原帖由 yanfaifai 於 10-8-4 11:32 發表
駿粵酒店有冇人住过?
酒店內有咩合5歲小朋友玩?

大宅

去兩三日長隆行程已經好緊迫, 又何來休閒在酒店內玩?

別墅

有無人住過星河灣, 此酒店幾靚? 往來長隆方便嗎?

別墅

EQmama,
I stayed 星河灣酒店a year ago, and will stay there again at the end of Aug. The hotel provides free shuttle w/ fixed times to / from Chime Long Theme Parks, MTR station and GZ East Rail Station. Compared with Chime Long Hotel, I like 星河灣酒店 more. It’s quite and elegance. Chime Long Hotel is big but more expensive than before.

Best regards,
chingchingfa
原帖由 EQmama 於 10-8-6 16:44 發表
有無人住過星河灣, 此酒店幾靚? 往來長隆方便嗎?

別墅

原帖由 yanfaifai 於 10-8-2 11:15 發表
咁中旅﹑粵港,榮利哪間D車舒服D?因帶住大細B,thc

我覺得間間都差不多,收費亦是一樣,只看你喜歡經哪個關口和在哪裡上﹑下車。

別墅

原帖由 doriscmy 於 10-8-4 12:10 發表
想請問長隆酒店好住 or 祈福酒店好D? (因我有2個3歲小朋友)

祈福和長隆的收費差很遠啊!
如果你主力玩長隆,當然是住長隆比較方便,最起碼去水上樂園時,可只穿泳裝行入去,之後直接回房才沖涼。而且長隆住客有另一條隊來排,玩各水上遊戲時會快些。

別墅

我會住長隆新翼,如果去水上樂園是否不用乘車及有特別通道玩,如果去埋遊樂埸,有無野啱四歲小朋友玩呢???

原帖由 君媽 於 10-8-6 22:35 發表

祈福和長隆的收費差很遠啊!
如果你主力玩長隆,當然是住長隆比較方便,最起碼去水上樂園時,可只穿泳裝行入去,之後直接回房才沖涼。而且長隆住客有另一條隊來排,玩各水上遊戲時會快些。 ...

別墅

原帖由 siusung 於 10-8-8 15:21 發表
我會住長隆新翼,如果去水上樂園是否不用乘車及有特別通道玩,如果去埋遊樂埸,有無野啱四歲小朋友玩呢???

對呀!長隆酒店直接有通道行去水上樂園和歡樂世界的。
歡樂世界很大的,除了那些超激的過山車之外,都有最少10個以上合幾歲大的小朋友玩,你可上長隆網頁看看。園內亦有些表演,好像爆破﹑4d影院,雜技等等,有冷氣可以當坐吓休息吓。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至