自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 LedTV 於 10-7-9 01:22 發表

揾d同一款賣過幾百件既..
就無咁怕
咁係咪即係果d boss... 記買衫 ?? 早幾日先聽見個mami 話5中意個仔同人周街都一樣,但我就好中意係 boss...記買, 一定係新

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

原帖由 gucci_ha 於 10-7-9 12:25 AM 發表
大陸真係好恐怖..
而家我真係唔敢再係淘寶買衫..
大家要記住 係hk 只得1件ga衫都唔好買呀..

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇完真係唔敢買太平既衣物

子爵府

畀面勳章

原帖由 21g 於 10-7-9 01:12 發表
我都講過好多次,小朋友衫係吉之島,千色店買,大人野先好去tb,仲要盡量搵正品,不過d淘友當我無到,成日話,去tb買野,預左係番版,平平地,一對涼鞋,55蚊,粗著,無所謂喎 ...

我都有想過去tb買衫比自己及bb, 因為價錢平, 款又ok, 當粗著都底, 而家咁樣, 實狂恐怖...
好彩我無去買....

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最搞笑係訪問香港衣服回收個條佬,

佢眼神已經出賣左佢

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

睇完真係覺得好嚇人, d衫褲污"joe"到暈!

Levis牛仔褲賣30蚊, 仲話係真, 打死都唔信啦!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

I usually wash them before wearing.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 sfll 於 10-7-9 00:51 發表
我無睇, 可否告訴?
http://video.online.hk/watch/20397

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 EVA222 於 10-7-9 09:47 發表
新衫都好污糟,製衣廠成衣,分科起貨,過程經過多個部門,隨地任人踩,有污積就用槍水射,買回家一定要洗.
美芝賣的廉價時裝,又係二手衫,多年前有人買過,袋內有日本車票. ...

乜二手架...mouth: 有時我唸會唔會係d "故衣" 我都係唔敢再係美芝度買衫啦.

侯爵府

好媽媽勳章

因間睇番sin
原帖由 ng 於 10-7-9 10:06 發表
http://video.online.hk/watch/20397

大宅

以前香港都有啦.....總之間店好多獨一無2的衫......

別墅

珍珠宮

畀面勳章

大陸真係咩都得 好恐怖

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

宜家賣鐵銅個D都有收舊3架...唔知10幾公斤有幾錢幾錢咁...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 月餅 於 10-7-9 09:44 發表
最搞笑係訪問香港衣服回收個條佬,

佢眼神已經出賣左佢

我覺得最攪笑係個人口口聲聲話係貨尾(唔認賣舊衫)
但就有宣道小學校服lo

珍珠宮

最後救世軍o既職員講得好好,
二手冇問題, 只係唔好騙人係新衫

珍珠宮

原帖由 我想生三個 於 10-7-9 07:49 發表
我多數去商場Boutique買,唔明有咩甘驚呢你地,就算係二手

有處理過同無處理過o既 2 手衫分別好大....最開頭都話有人著到有皮膚病,而且,最大問題係講大話,舊當新
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至