潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人買了"Sony E."-K750i

有無人買了"Sony E."-K750i,
any recommend

男爵府

Re: 有無人買了"Sony E."-K750i

kitty2002 寫道:
有無人買了"Sony E."-K750i,
any recommend

乜出左啦咩?

大宅

I got it last Friday, so far so good.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

$4380

男爵府

One2free$3988咋喎 不過我會等佢起碼跌到$3000先會買

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

one 2 free 舊客有九五折買

大宅

出左啦! 不過好貴 :tongue: $4380
Broadxxx 有
123 有 discount 咩, 用咩卡
我都想等低 d 買!!但是, 真是好正!!

大宅

happyvv 寫道:
One2free$3988咋喎 不過我會等佢起碼跌到$3000先會買

有排等!!

男爵府

出左啦! 不過好貴 :tongue: $4380
Broadxxx 有
123 有 discount 咩, 用咩卡
我都想等低 d 買!!但是, 真是好正!!

One2free 只需係佢客戶就有5%off

男爵府

[quote]
happyvv 寫道:

有排等!! [/quote]

橫掂我都唔趕,而家用緊k700i都好好用,費時一出既時候o的bugs都未攪掂 ?-( ?-(

大宅

happyvv,
k700i 都好好用 !

大宅

我好想出 ~
不過, 有人話 sony ericssion ge 差電位好易壞, 唔知係唔係 ?? ?-(

別墅

都ok啦,我最like D mp3鈴聲夠大聲,放在手袋都聽到好清楚。

大宅

咁其實k750i同k700有咩分別? 我鐘意佢係黑色呀, 夠型!

伯爵府

都唔錯.... 和記尊尚會, 買機一年有一次 40% off, 我剛買左個, $2388... 簽一年合約..........

大宅

請問點申請呀?是credit card or 優惠咭來的? Thanks

伯爵府

Yukmama 寫道:
請問點申請呀?是credit card or 優惠咭來的? Thanks

係唔係問我呀? 和記尊尚會當然要用佢地服務, 每月過 $500月費, 連續 12 個月都超過啦.... 咁一年後就有呢個 40% off 的優惠, 要簽一年約, 我無所謂, 反正都用左 8-9年, 簽唔簽都一樣。

大宅

安安

Thanks

首頁

尾頁

跳至