論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我家月尾去旅行幾日, 我唔放心放工人一個人係屋企, 一嚟要俾 key 佢 keep, 二嚟驚佢帶啲人番嚟玩, 已經叫咗 agent 幫我揾個宿舍佢住, 錢我哋會比, 點止 agent 覆番嚟話無位, 叫佢問吓同行得唔得, 佢又話又係無位, 總知拖字訣, 試過揾以前啲 agent, 佢哋又話個工人唔係佢哋唔得. 請問唔知邊度仲可以有啲咁嘅服務? Many thanks!!

大宅

我以前聽過我工人講, 有0的舖頭會有間屋租比佢地放野或住0家,你問下你個工人呀~佢地應該會知~

大宅

唔洗為佢地擔心喎! 她們大把FRIEND又有BORNING HOUSE, 你話佢知要去旅行叫佢自己安排去朋友度又好又boring house又好.
蛇有蛇路, MICE有MICE路丫

大宅

I have a boarding house information. You can PM me if you want it. I can give you a number and you can call them for detail.

大宅

I want to know the broading house information, please pm to me, thanks!

首頁

尾頁

跳至