跳至

首頁
34567...8

尾頁

別墅

我都confirm ok. 二大二小. 唔該晒.

大宅

Thanks for the booking. confirm 2 adults 1 BB will come ~~~

別墅

好媽媽勳章

我ok(2a1b), 我可以整瑞士雞翼.

複式洋房

Hello , 我都想排waitlist ar ... 2A2B. Thanks.

子爵府

我可以整菠蘿腸仔.

別墅

原帖由 B-LOVE-B 於 10-7-21 11:07 發表
我confirm ok呀, 但可能要2:30先到.
唔好意思, 請問附近有冇停車場呀?

請問有幾多位來呀?屋苑本身有停車場,對面都有露天車場

別墅

最新參加人數:
heyermama (3)
tamtamchan (3)
fupy946 (2A2B) (寿司)
ahmibobo (2A1B)
cornercheung (1A2B)
fabooking (2A1B) (瑞士雞翼)
PPYeung (2A1B)
hagupit (2) (菠蘿腸仔)
PWHI (2A1B)
tangb (2A1C1B)
Josiemama (2)
raday (3)
B-Love-B (?)
Kenny08 (2A2B)

To Be Confirmed:
ToniHofans (3)

Waiting List:
twllc (2A2B)
ellen (2A1B)
KarenFong109 (2A2B)

別墅

各位CONFIRM咗來的媽媽可以幫手諗下到時玩咩或安排食物嗎? 並請各位保留單據以便share 番

別墅

on waiting list 嘅媽咪sorry暫時真係好full,如果有人退出會再confirm你哋.

男爵府

thankyou安排呀
我地會2a2b

洋房

我第一次參加呢種聚會,唔知一般會玩咩,唔知有無有經驗媽咪分享下一些bbparty 既做法比我地參考下, 另外依家天氣咁熱, 整野食好易會壞, 不如玩到咁上下, 先叫外買如附近茶餐廳or mcdonal or pizza hut lor

原帖由 pwhi 於 10-7-22 00:13 發表
各位CONFIRM咗來的媽媽可以幫手諗下到時玩咩或安排食物嗎? 並請各位保留單據以便share 番

大宅

唔好意思, 我一個人帶bb來, 唔可以帶到食物, 我都贊成叫外賣, 方便d

洋房

其實會所裏有冇餐廳,或者可以糸果度食埋

洋房

突然有個idea, 不如攪個bb大笑比賽, 形式有d似bb爬行比賽, 4, 5 個bb一組, daddymami 係佢面前引佢笑,睇邊個最快笑, 都幾q

男爵府

bb大笑比賽....好似幾得意wo

我唔肯定今次我地個room有幾大, 同埋會唔會張大枱放中間o個隻......
我以前大仔去過一次其他媽媽既會所gather, 我地會每人帶條大毛巾[平時沖涼抹身o個種], 當我地圍圈圈坐地下時, bb都可以放上毛巾坐lor.....

別墅

會所無餐廳呀, 咁我哋叫外賣啦..bb大笑比賽都ok喎.

大宅

Sorry~而家先知o個日安排到時間去~
如有退出OR夠位
我都想排waiting list

2A1B

Thanks

複式洋房

Hihi

Please count me 2a1b

原帖由 pwhi 於 10-7-22 00:05 發表
最新參加人數:
heyermama (3)
tamtamchan (3)
fupy946 (2A2B) (寿司)
ahmibobo (2A1B)
cornercheung (1A2B)
fabooking (2A1B) (瑞士雞翼)
PPYeung (2A1B)
hagupit (2) (菠蘿腸仔)
PWHI (2A1B)
tangb (2A1C1B ...

複式洋房

你地呢次玩得開心d...下次預埋我吖!!!^^

同埋你地有冇d 屯門元朗天水圍媽媽吖?

原帖由 pwhi 於 10-7-20 13:55 發表
由於場地有限,我諗要截止喇,免得大家啲"私家車"無位擺..SORRY呀,此文章後才加入的媽咪下次有機會再搞啦... :)

男爵府

我係屯門媽媽呀

首頁
34567...8

尾頁

跳至