跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: HELLO KITTY 章

霖格格
check pm pls~

珍珠宮

林老太

你帶晒哪?? 咁你有無 "印度" & "澳洲"多左呀? 我只係欠呢兩個咋

大家

如果你地爭邊個國家就出聲呀, 我都有好多duplicate, 睇吓我有無你地要果d

[size=large]0410 力量最強

大宅

我今日去7仔買m&m有兩個switzerland呀, 有無人想要呀? pm我啦~
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

bobosweet,
我齊晒好耐啦....... "印度" & "澳洲"要返公司check check先....我成袋duplicate既章都係公司呀....星期一再報料話妳知啦~~~

男爵府

哈...0410 力量最強....
好熟好熟...邊個廣告都係用類似0既wording 呢.... ?-( ?-(

bobosweet 寫道:
林老太

你帶晒哪?? 咁你有無 "印度" & "澳洲"多左呀? 我只係欠呢兩個咋

大家

如果你地爭邊個國家就出聲呀, 我都有好多duplicate, 睇吓我有無你地要果d

[size=large]0410 力量最強

別墅

Hi yami

I'm lack of switzerland lar ,
can't you give or pm to me .thanks a lots !

大宅

1118cc
你比個地址我, 我寄比你啦~ 又或者約出黎我拎比你都得~ :-P
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

bobosweet,

"印度" & "澳洲" 暫時都冇多呀....if 有的話.....我即刻留俾妳~~~~

珍珠宮

林老太
好呀, 唔該晒你先啦!

大宅

bobosweet,

我有"印度"呀....813俾妳遲唔遲呀~~~~

珍珠宮

OnOnKo,
好呀! 你813比我一d都唔遲呀! 多謝晒你呀

大宅

bobosweet

唔c 客氣啦!!

大宅

1118cc
你要唔要個章架?我得返一個咋,有人PM我想要呀,今日放工6點前我收唔到你個PM的話,我就會轉送比其他人架啦∼

大宅

各位,
我有兩個朋友欠canada呀, 請問有冇人可俾我呢, many thanks

bobosweet,
我剛有australia.....留左俾妳啦

大宅

1118cc
sorry~ 到而家都未收到你pm, 所以我決定送比其他人啦~

珍珠宮

林老太

我齊晒啦, 你唔洗留比我啦, 另外我有一個canada, 813比你遲唔遲呀?? 如果遲你pm address比我, 我寄比你啦!

大宅

霖格格
個罐罐 813 比我得唔得丫? ~~

話時話, 我重未入錢比你 =.= 因為懶得行去atm....

侯爵府

盈b媽:
813比你, 當然無問題啦~~~ 或者你可以到時先給我$$$也可呀, 天氣咁c熱, 無謂為了入數給我, 要行來行去嘛!

大宅

bobosweet,
我朋友好心急要呀...麻煩妳可否pm我address, 我寄回郵信封俾妳.....many thanks

男爵府

我仲有多SWITZERLAND, ITALY 同埋SPAIN, 有無人想要呢?
不過只限813 &1001交收

首頁

尾頁

跳至