美容扮靚

跳至

首頁
12345...37

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

我仲未買到a油呀....
自己就有ca 同co喇e+
平時會查co先...跟住ca會查o係 d 瘡瘡位
但係未見好左呀....!!*
琴日仲爆左兩大粒>< 好慘....
以前我皮膚好好嫁,,打左半年避孕針就搞到差哂..
仲成日爆瘡...唉...e+停左冇打3個月喇
但係都唔見 d 皮膚有好轉....
希望有油幫到我啦~~

岩岩用左ca 查腳...patpat橙皮紋...
唔知要keep住查幾耐先有用呢???
其實係咪查就有用嫁?? 駛唔駛fu ??

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

me 2 ar.
今日仲收到個mail叫我比分.但都未收到貨.amazon好慢呀.

原帖由 CP991 於 10-7-16 22:41 發表
我through Amazon 訂都係呢間shop,不過貨未到。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

各位JM

如果你地冇係 Amazon 訂過野而又收到Amazon order email千其唔好手多打開,有病毒架

水晶宮

原帖由 appleyuen 於 10-7-16 22:50 發表
各位JM

如果你地冇係 Amazon 訂過野而又收到Amazon order email千其唔好手多打開,有病毒架

好彩冇收到E MAIL, 多謝通知.

天空之城, 快樂之地

水晶宮

請問搽乜油可以軟化腳皮?
天空之城, 快樂之地

男爵府

畀面勳章

回覆 23# appleyuen 的文章

死!我開左! 仲有呀,貨未到已經charge我錢喇!

男爵府

唔驚,你真係有訂到野。
我都係,paypal係我card度過左數,但一d回應都無。

原帖由 CP991 於 10-7-16 23:12 發表
死!我開左! 仲有呀,貨未到已經charge我錢喇!

大宅

想confirm下係有機地買果支ca oil是否可以全面搽,因為我問個sales佢話呢支係按摩油唔知可唔可以搽面,但搽身就ok 同埋我想問下暗瘡損左果d位是否不可以搽????

大宅

我都黎報到。

我覺得搽油對我最明顯既效果係
1) 收臉油, 明顯臉油係少咗
2) 收毛孔, 鼻翼兩邊收細咗
3) 全身皮膚軟咗
4) 皮膚好似白咗d (唔知係咪白咗d, 覺得d斑淺咗d)
5) 某d地方既紋淺咗 (但亦有d無改善)

大宅

原帖由 PCCW2319 於 10-7-16 22:59 發表

Pulmma話搽a oil後, 著襪; 我搽co oil都可以。

水晶宮

原帖由 迪迪洛洛媽媽 於 10-7-16 23:52 發表

Pulmma話搽a oil後, 著襪; 我搽co oil都可以。

唔該哂.
天空之城, 快樂之地

複式洋房

各位 sis

我訂54oz coconut oil 今日到手嘞,收到貨時真係嚇左一跳,因為真係好大瓶

想問下開左後,係咪要放入雪櫃架呢? 定係放室温就 ok 呢?
[url=http://lilypie.com]

大宅

等我都報告一吓先:

我本身皮膚敏感偏乾,
用 左 a oil 大半個月,比起用開護膚品好左,d 乾紋少d,無出粒粒,搽身very good.
co oil 搽面都ok, c6用左話面油少左,而家兩公婆每朝加係咖啡飲,我頭幾日就有大便,跟住好似唔work,c6就話便便靚左, 我搽顯疹手就時好時壞,囡囡腳汗大有香港腳就好似好左好多.
ca oil 上星期六開始用來洗面熱fu,然後加ca oil +co oil搽,當晚以經覺得好乾,第朝又乾又鞋,d 紋多左。
第二日用ca oil + a oil,都係咁情況,仲出左幾粒暗瘡, 所以第三日停左,用返a oil。第四日做完peeling & mask 用 ca oil + a oil情況好d,但塊面都係鞋。尋晚條氣愈唸愈唔順,試吓甘油加水打底,再搽 ca oil,今朝起身照鏡,皮膚靚左又滑左,試多一排再報告。

大宅

另外,囡囡兩隻手臂有好多油脂粒,初頭用co oil 好左小小,用左ca oil好左好多。

水晶宮

好媽媽勳章

me 3,貨未收到,又無回應
原帖由 mongmongmong 於 10-7-16 23:23 發表
唔驚,你真係有訂到野。
我都係,paypal係我card度過左數,但一d回應都無。

水晶宮

好媽媽勳章

我開左 但我有訂野
原帖由 appleyuen 於 10-7-16 22:50 發表
各位JM

大宅

我用co oil頭果幾日都有生左3粒大瘡,我都好驚唔o岩用,周圍問人,之後再用多幾日又ok啦喎,好返好多,e+冇左啦,所以要繼續用喔,e+白淨左好多,同條頸唔o岩色=.=
原帖由 究竟我是誰 於 10-7-16 21:59 發表
用咗幾日椰子油,
原先已有好多暗粒嘅下巴,
依家谷暗瘡,
唔知係咪潤得劑

大宅

我每晚擦 co oil , 2-3 天後, 發覺腳"死"皮少了很多, 平滑了, 再擦了 約個多星期, 腳皮明顯軟化平滑, 真的很開心, 對腳終於可以見人啦 ! ^.^

(想快的去死皮, 可以用熱水沉腳, 然後用死皮擦擦, 會更快滑滑 ! )

原帖由 PCCW2319 於 10-7-16 22:59 發表

禁止訪問

男爵府

放室温好d,放雪櫃會好硬,質地好似蠟燭,好難'畢'

原帖由 miniq 於 10-7-16 23:59 發表
各位 sis

我訂54oz coconut oil 今日到手嘞,收到貨時真係嚇左一跳,因為真係好大瓶

想問下開左後,係咪要放入雪櫃架呢? 定係放室温就 ok 呢? ...

首頁
12345...37

尾頁

跳至