親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

my family for 3

公爵府

isislsf,

換卷地方在入閘後傍邊,好易看見,因有很多人排隊,只要比張門票職員,佢地就會比coupon

複式洋房

THX !
我地五個人,係未唔可以坐TAXI (3大人 & 2個13years old boy )

伯爵府

原帖由 ^O^ 於 10-7-26 13:46 發表
I'm trying to buy tickets via USS website, but it says: invalid CVV format.
what is CVV? what format should I use please? Many thanks.

是信用卡背面, 閣下簽名位置旁的3位數字.

男爵府

請問有冇人係uss 官方網頁買咗票呢.我想問清楚係咪print 咗將confirmation,到時show 比佢地睇就入得喇,我好驚攞漏野,到時成家人都冇得入去玩
:-P

珍珠宮

原帖由 ioi 於 10-7-26 21:24 發表

是信用卡背面, 閣下簽名位置旁的3位數字.

我係填左果3位數字,但就出左呢個invalid cvv format既視窗.

男爵府

可否分享下玩左d咩呀? 你的小朋友最鍾意邊樣? 荒失失d遊戲係唔係未開呀? 場內有無飲水機可以入水呢?

我明日出發呀!thanks!!

原帖由 onehundred 於 10-7-26 16:22 發表
我回來了,等我報告吓先,我用香港預售的限期票,早上10:00到達看見當日售票處全關門,沒有門票買,我就直接去入閘,很順利的入到場,第一時間去換coupon,有$20($10飲食,$10禮品)我們2大1小有成$60真係很好用,樂園不是很大, ...

公爵府

因我帶了水去沒有留意有沒有水機,我小朋最鍾意玩荒失失旋轉木馬(木馬全是荒失失人物), far far away 飛龍過山車,4D(佢好驚),donkey對話(好似迪迪尼的與史迪仔對話),禮品中心內有個小型木摩天輪,水世界show,其實全部遊戲都有開,只有荒失失那個飄流未完成.

首頁

尾頁

跳至