自由講場

跳至

首頁
34567...25

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Angel_BB 於 10-7-18 21:08 發表

嘩!睇到兩隻眼珠... 一隻向左走, 一隻向右走...

我都係, 睇 第2次先睇得明佢講咩

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 牛精仔 於 10-7-18 18:03 發表
食泥蛇果個虛擬劣c下化....你小心天呀, 企可能響屋企有個人形公仔, 寫住"3個", 一上bk就吉緊你呀

子爵府

原帖由 sumlam 於 2010-7-18 18:41 發表

口圭, 亻你土也 D 夕卜星文真亻系女子深, 完全目弟口吾日月!!!

口可口可!! 女子采彡我都口吾弱!!!
我睇到呢度就放棄左啦....~ 好深呀 ~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 joeywongmy 於 10-7-30 22:28 發表
樓主
好心你啦
有口話人無口話自己

我本來星期一晚打電話比你先生
約好星期二下午大約三點幾入大埔同佢交收
點知星期二由3:00打電話比你先生打到5:00都無人聽
我當晚就留言比你話佢無出現交收
你仲問我係咪約好喎
...
故事發展竟然係咁....

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上次食淨左d花生.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

乜...仲有下文架...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-7-30 22:37 發表
亻以買番D花生了

花生加可樂..肥死你架,bk...邊有秘密架...想做咩巢下自己個file有冇x檔案係入面先好呀.
<br><br>

翡翠宮

好媽媽勳章

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-7-30 22:57 發表
對可樂跟中國茶係大有分別既

EEE~~~我尋晚訓唔著比我搵到杯茶正唔正.
<br><br>

禁止訪問

水晶宮

環保接龍勳章

果然峰迴路轉....
原帖由 joeywongmy 於 10-7-30 22:35 發表

佢既故事仲有好多呀
而家係二手市場仲有兩、三個MAMI對佢好唔滿意
一係就話佢入錯錢
一係就話佢麻煩

水晶宮

原帖由 cathy-tse 於 10-7-30 23:07 發表
EEEEE...妳尹樽可樂飲吓........正到妳唔信

衰鬼做咩得我同你係道講可樂溝茶者,d當事人入哂檔案室定去左報案室呀?
<br><br>

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

好媽媽勳章

伯爵府

嘩!:;pppp:
不相百眾

首頁
34567...25

尾頁

跳至