母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問餵母乳可以做纖體嗎?

譬如做消肚腩搽海藻喺個肚再焗"gin"嗰隻, 唔該!!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid132/pc9da7b29ebf71191269531bc3e3d03c4/f79d07a6.jpg[/img]

子爵府

Re: 請問餵母乳可以做纖體嗎?

最好問下醫生啦!
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

Re: 請問餵母乳可以做嗎?

母乳纖體can be some help. But shall do ex.

複式洋房

我淨係做過通淋巴, 間美容院知道我仲有餵人奶, 只係同我淨焗, 無再搽野上去.

大宅

都係小心d好, 都冇人知道有冇反效果, 而且美容院只為賺錢實話冇問題!

公爵府

好媽媽勳章

您要有心理準備bb吃奶時會吃列到您所查既野。都係小心啲好去問健康院護士或醫生
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

公爵府

其實餵人奶和帶bb都已經可以達到纖體的效果架啦, 唔使再比錢去做纖體.

子爵府

醒目開學勳章

yeah!!
rabbitpiggy 寫道:
其實餵人奶和帶bb都已經可以達到纖體的效果架啦, 唔使再比錢去做纖體.

男爵府

最好唔好, 因為即使擦一些纖體膏在身上, 那些成份都會滲透入皮膚, 而餵母乳時會間接讓bb吃了. 我曾經在卓悅見到那隻聲稱很暢銷的辣椒減肥膏, 包裝上寫明餵母乳人士不宜使用的子句.
其實, 母乳的成份包括媽媽的脂肪, 若你試清潔一些裝過母孔的奶瓶, 會發覺油油的, 所以說餵母乳是最好的減肥方法, 若要效果更明顯, 只要保持均衡飲食, 做適量運動, 加上照顧嬰孩付出的體力, 必瘦無疑

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊