興趣嗜好

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

好媽媽勳章

大家行咗書展的朋友...有好書,抵買的, 好介紹的..收獲, 齊來分享報吓料..

等未行書展的朋友可以參考吓

複式洋房

我買左套東西圖書既 Let's Find Out 套裝連筆. 我一定痴左線, 咁貴都買 >_< $2,995...

珍珠宮

畀面勳章

贈品

戰利品

男爵府

Teresa 請問你嗰本thomas(有車轆)幾$$?

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 maggieymh 於 10-7-21 22:56 發表
Teresa 請問你嗰本thomas(有車轆)幾$$?

$55, 景行出版社COUNTER.

男爵府

回覆 2# Teresa 的文章

請問是否一套 Diary of a Wimpy Kid? 多少錢? (有discount嗎?) 如果星期五才去, 會場還有得買 嗎?

子爵府

好媽媽勳章

Teresa,
可否介紹你買的書,我好有興趣。
我個小bb在27/11出世了 27/11 3.46kg 叫恩晞 Kristin ~恩晞豬的相薄~

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我買咗一套15本的Roald Dahl,盛惠$499,抵唔抵呀?

大宅

我都有一套 東西圖書既 Let's Find Out 套裝連筆, 我打算 $1,000 賣翻出去, 我囡唔玩啦。

原帖由 TigerLady 於 10-7-21 21:32 發表
我買左套東西圖書既 Let's Find Out 套裝連筆. 我一定痴左線, 咁貴都買 >_< $2,995...

大宅

1. Kiss My Kids
- $100 / 5 本硬皮書 (有d係噤制有聲的, 平時要>$100 本, 所以好快俾人立晒)
- $100 / 6 本paperback英文書
- $400 story book reader + 19 disney story books

2. AML $100 / 5 本 Step into Reading

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 birdy09 於 10-7-21 23:21 發表
我買咗一套15本的Roald Dahl,盛惠$499,抵唔抵呀?

好似唔係好抵咋喎. 我見精工COUNTER有, 都係四百幾, 不過肯定唔使499.

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 CandyCat 於 10-7-21 23:04 發表
請問是否一套 Diary of a Wimpy Kid? 多少錢? (有discount嗎?) 如果星期五才去, 會場還有得買 嗎?

景行冇BOX SET, 佢地1本賣70, 但係有75折. 我呢套BOX SET O係小樹苗COUNTER買, 一盒25X, 有7折, 折左同景行折實價一樣, $15X.

子爵府

除左主攻既習作外, 0係Active Mind攤位買左12 本Disney Pocket Story(連Toy Story 3都有)共$90, 再加入$3換購左1套3本Dragon Ball Evolution. 超抵 !

男爵府

Hall 1 bookazine 有D書都幾抵. 數學大帥 $30. 兒童書 $25/本, $100/5本。 部份 mr. men $10/本。

Hall 1 簡體字科學漫畫 $50/3本。

Hall 3 AML thomas / bob the builder $100/5本。

Hall 3 柏雅 $100/10本 (散買$12/本)

今年見好多攤位都有 $100/10本書, 而且質素都比往年好。 好似上面本<流星> 景行賣緊 $66。

複式洋房

我就專攻特價區 ($100/10)
1) 寶寶認知學習繪本 (臺灣出版硬皮書 - 11本)
2) 牛津家族 - 風境農場 (臺灣出版硬皮書 - 5本)
3) 亮亮英文版 (硬皮書 - 5本)
再加:
Longman Fairy Tales Collection Box Set (10 books + 10 CD) HK$234 (original HK$5XX)

男爵府

我都買咗成30本.....$10一本嘅書 & 10本......$20一本嘅硬皮書...........抵....真係好鬼抵

(sorry,唔識post相喺呢度,想look look 我D戰利品,請移玉步)http://hk.myblog.yahoo.com/edisoncherry/article?mid=13414

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我do有買呢set, 但5知可以再加$3換購左1套3本Dragon Ball Evolution
你幾點買ga

原帖由 STH920 於 10-7-22 00:31 發表
除左主攻既習作外, 0係Active Mind攤位買左12 本Disney Pocket Story(連Toy Story 3都有)共$90, 再加入$3換購左1套3本Dragon Ball Evolution. 超抵 !

大宅

請問中文版"老鼠記者"有冇1-40 box set???幾$??

子爵府

有無媽媽買中文/英文書比1.5-3歲小朋友,但主力想買中文書,請推介邊個counter抵買?

青田我自己會讀有幾折?

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 fatpam 於 10-7-22 07:07 發表
有無媽媽買中文/英文書比1.5-3歲小朋友,但主力想買中文書,請推介邊個counter抵買?

青田我自己會讀有幾折?

青田有9折.

買PICTURE BOOK比你小朋友, 大把CHOICES.

首頁
12345...10

尾頁

跳至