自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇開有幾個都close 咗, 或者無update lu!

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

好多無聊message,我都close 左
---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

係咪講ing yahoo blog呀? 呢排好d喇, 無再send無聊msg黎, 不過我班friends都無update喇......

我仲有努力update-ing, 始終blog同facebook, 微博唔同, 我當係做一份禮物送俾仔仔(成長紀錄), 每日or每week做一d~

大宅

係乜野無聊野, 係咪個d廣告同埋個d係一句的comment呀?

照計個d的影響力又唔係咁大!

大宅

正正是因為呢D原因唔再寫, 好討厭!

原帖由 honeyhoneyhoney 於 10-7-22 12:18 發表
係乜野無聊野, 係咪個d廣告同埋個d係一句的comment呀?

照計個d的影響力又唔係咁大!

大宅

D回應好得意,有時一日十幾個(無意義果D,淨係......),一係幾日都無一個,你地D BLOG多數係公開OR只俾朋友睇?

珍珠宮

1. 有 facebook
2. 無聊回應太多
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

原帖由 webjen 於 10-7-22 13:36 發表
1. 有 facebook
2. 無聊回應太多

禁止訪問

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我當寫日記/週記, 萬一他朝患失憶症, 呢d圖文並茂嘅點點滴滴可能會幫到我嘛。:lol
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

醒目開學勳章

原帖由 honeyhoneyhoney 於 10-7-22 10:07 發表
睇開有幾個都close 咗, 或者無update lu!

如果說yblog 太多罐頭留言..仲有要打認証碼..個碼時時都唔清楚..打錯2次又要重新打過之前的留言...好煩..好討厭...不過重點都係"罐頭留言".yblog根本control唔到.

侯爵府

又真係好多無聊留言架喎,我都好耐無UPDATE,差吾多一個月,以前日日或隔日,衣家少咗又懶咗。

首頁

尾頁

跳至