自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

搞錯呀!! 今日返第一堂興趣班, 返到學校先知3號風球係唔駛上堂....一早交晒學費.... 又唔UPDATE好記錄... 一句唔好意思都無....... :-x 只係話會補堂... 一來一回都無左好多時間......

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你有無問過咩天氣情況下唔洗番

侯爵府

好媽媽勳章

我女今朝要去ymca我都1早打去問, 佢地3號nromal 係紅/克雨/8號先close, 下次去之前打去問左先 穩陣ar
原帖由 Nanaleung 於 10-7-22 16:13 發表
搞錯呀!! 今日返第一堂興趣班, 返到學校先知3號風球係唔駛上堂....一早交晒學費.... 又唔UPDATE好記錄... 一句唔好意思都無....... :-x 只係話會補堂... 一來一回都無左好多時間...... ...

大宅

好多私人開既, 3號都會照上, 而且報名都會有紙俾你關於停課既守則.
如果係公營機構, 例如浸會果d, 我睇過佢d booklet都會寫明咩情況下唔上堂, 呢d機構真係3號波都唔上架.

你報名果陣無睇清楚咩?

侯爵府

好媽媽勳章

公文3號都照開
原帖由 ecec 於 10-7-22 16:21 發表
好多私人開既, 3號都會照上, 而且報名都會有紙俾你關於停課既守則.
如果係公營機構, 例如浸會果d, 我睇過佢d booklet都會寫明咩情況下唔上堂, 呢d機構真係3號波都唔上架.

你報名果陣無睇清楚咩? ...

大宅

我囡囡返成十個興趣班.... 只係呢間係咁咋.....
以後都係醒D打去問下先

佢唔係大機構.... 細細間,.,,,,,估唔到咁失策... 打漏左比我呀))))))))))

其實我都係"伸"吓.... :lol::" />:" />

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我地都照去學游水,穩陣d,佢地唔打比你,你都打去問下

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Nanaleung 於 10-7-22 16:27 發表
以後都係醒D打去問下先

佢唔係大機構.... 估唔到咁失策... 打漏左比我呀))))))))))

其實我都係"伸"吓.... :lol::" />:" /> ...

十個興趣班

可唔可以講下有邊十個

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

媽咪要醒d 呀!

大宅

原帖由 Nanaleung 於 10-7-22 16:27 發表
以後都係醒D打去問下先

佢唔係大機構.... 細細間,.,,,,,估唔到咁失策... 打漏左比我呀))))))))))

其實我都係"伸"吓.... :lol::" />:" />:" /> ...

一個星期得7日, 返成十個興趣班 ? 你囡囡好慘。

侯爵府

好媽媽勳章

wa 真係好多wor
原帖由 MamaQueen 於 10-7-22 16:31 發表

一個星期得7日, 返成十個興趣班 ? 你囡囡好慘。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

以後都係醒D打去問下先

其實我都係"伸"吓.... :lol::" />:" /> ...

你掛九漏一啦.

大宅

芭蕾舞, 畫班, 拼音, 普通話, 現代舞, 游水, 女童軍(好彩暑要暫停) 英文故事班, 朱古力小食班, 手指加減班, 陶瓷班

基本上我想佢學埋 ENOPI MATHS和古箏....... 但唔知安排邊日

我唔想小朋友係屋企.... 對住工人..... 所以咁做.....

幸好佢無話唔返..... 一讀小學會CUT

我會UPDATE下D興趣班... 咩情況係唔駛上堂啦)))))))

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 Nanaleung 於 10-7-22 16:47 發表
芭蕾舞, 畫班, 拼音, 普通話, 現代舞, 游水, 女童軍(好彩暑要暫停) 英文故事班, 朱古力小食班, 手指加減班, 陶瓷班

基本上我想佢學埋 ENOPI MATHS和古箏....... 但唔知安排邊日

我唔想小朋友係屋企.... 對住工人.. ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我個仔返playgroup雖然一早講明咩情況下唔駛返, 但冇得補課 (因天氣或宣佈停課都冇得補, 亦唔會退款), 三百幾蚊一堂我咪仲傷...

大宅

我女返個d 都係因天氣或宣佈停課都冇得補, 亦唔會退款, 好彩都係百幾至二百到一堂。

我好穩陣會打去問定先, 雖然幾間都超近屋企。

大宅

原帖由 kylie10 於 10-7-22 16:30 發表
媽咪要醒d 呀!

知道!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

原帖由 Nanaleung 於 10-7-22 16:47 發表

我唔想小朋友係屋企.... 對住工人.. ...

芭蕾舞同現代舞一齊學, 唔怕混淆咩?
朱古力小食班...sorry無言...(小朋友唔好食咁多朱古力)
如果淨係暑假咁學, 我覺得ok喎, 好過响屋企咁悶.
一種嘢學1-1.5小時, 一日學兩樣, 其實都係一個上午/下午而已. 咁星期一至五加埋有十樣都唔奇. 如果全部都係拼音語言認字補習就真係慘.

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我頭先中午仲見到託管果 2 班同學可以出發去游水, 我囡 join 果間非牟利機構 3 號/雨都要照上. 暑假 10 樣 ok 啦, 我囡都有 7 樣, 仲未計我係家中私人同佢補習 n 咁多樣. 佢有得上課有得見下朋友仔仲開心.

首頁

尾頁

跳至