夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

現代的大部份女性結婚後仍要工作,除了工作,也耍照顧小孩,很多時不能將全部的愛和關心給老公。老公就會去偷食或偷歡。點解男人覺得老婆唔夠愛佢﹑關心佢時就要偷食搵外遇?為什麼男人唔識體諒老婆?或者男人是一種自私的生物,以自我中心。

我老公去偷偷搵女人,成日sms 俾d女人,d女人間中打來屋企,佢估我唔知,但只是我要返工同照顧仔女唔得理佢。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Winifredcho 於 10-7-22 16:29 發表
現代的大部份女性結婚後仍要工作,除了工作,也耍照顧小孩,很多時不能將全部的愛和關心給老公。老公就會去偷食或偷歡。點解男人覺得老婆唔夠愛佢﹑關心佢時就要偷食搵外遇?為什麼男人唔識體諒老婆?或者男人是一種自私的生物,以 ...

男人結左緍仲出去搞搞陣一定係錯,不過你明知都唔出聲?咁都得!

複式洋房

男人貪新鮮,貪刺激,貪過癮,不會珍惜,出去偷食!

出面的女人發姣,佔有慾強,好勝心強,攪人老公!

兩者皆賤,沒道德標準,沒禮儀廉恥!

大宅

男點解女人見到精緻嘅甜品、朱古力就按捺不住?

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

貪新鮮

不論男女對自己所做錯事總會不斷搵藉口

洋房

原帖由 csc_y 於 10-7-22 16:51 發表
男人貪新鮮,貪刺激,貪過癮,不會珍惜,出去偷食!

出面的女人發姣,佔有慾強,好勝心強,攪人老公!

兩者皆賤,沒道德標準,沒禮儀廉恥!
同意!!

大宅

事後我老公話做第三者個女人喺温柔過我,唔似我咁
粗豪,我話你識我第一日都知我喺咁,我從無隱藏,鐘
意偷食根嘅男人根本就喺貪新鮮受唔住誘惑自己衰
人格又要揾藉口話同老婆無感情.
我同老公講:物你認為做女護士嘅就一定注温柔?
我話掉轉呀,我又話你唔夠就我鍚我,我又學你揾第三
者呀,你又點睇呀喺咪覺得理所當然呀?
個人認為婚後有第三者喺好視乎揾第三者嗰個人嘅心
同人格喺點, 仲有做得第三者嘅女人通常都喺鐘意搶
同要顯示佢嘅影響力,會扮到好大方又好委屈又比時
間去等你攪掂你老婆.我老公之前嗰個就喺咁.
不過我都揾到呢個女人嘅電話打比佢,開聲第一句
就用令人好唔舒服嘅聲調話:你做物要破壞我屋企.
跟住收線.

珍珠宮

題外話~~~
新名詞入面咁多咩敗犬, 中女, 剩女, 宅男, 草食男......之類詞語, 唔知有冇 "偷食男"呢個詞呢?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

醒目開學勳章

我覺得d衰男人,有窮又多嗜好,,
"永遠都係有征服女人既心"
成日講出面d女人如何如何???
我夠識講邊個邊個有幾錢?有幾多層樓啦?

侯爵府

醒目開學勳章

你地諗番之前facebook 那個農場既game 咁多人玩, 仲要個個玩到顛晒就知道偷係幾咁多人鐘意啦. 因為呢個game 最得人鐘意既就係偷人d 菜/成果 既玩法..........

所以 偷呢個字本身已經對好多人有好大既吸引力了.

珍珠宮

原帖由 happypiano 於 10-7-23 16:14 發表
你地諗番之前facebook 那個農場既game 咁多人玩, 仲要個個玩到顛晒就知道偷係幾咁多人鐘意啦. 因為呢個game 最得人鐘意既就係偷人d 菜/成果 既玩法..........

所以 偷呢個字本身已經對好多人有好大既吸引力了. ...

真係變態, 人竟然鍾意偷

不過, 其實男人偷食其中一個原因..會唔會係貪就手??身邊有個女人同佢玩...玩玩下就摸佢既手..
唉....

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

原帖由 金菠蘿 於 10-7-23 14:21 發表
我覺得d衰男人,有窮又多嗜好,,
"永遠都係有征服女人既心"
成日講出面d女人如何如何???
我夠識講邊個邊個有幾錢?有幾多層樓啦?

You are getting very close to the root cause!!!

瑪瑙宮

女人好似機動遊戲, 未玩過有新鮮感, 又够晒刺激. 玩多幾次就厭, 就期待更新鮮, 更刺激. 偷情, 搵外遇係心癮O既一種.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

女人咪1樣有偷食....

珍珠宮

原帖由 sandy1425 於 10-7-24 16:28 發表
女人咪1樣有偷食....

呢個我500%認同, 就係我公司就有一個...自己有老公, 仲要搶人地男朋友, 日日扮到好sexy, 前幾日我仲要見到佢著see through(透視), 係後面仲見到佢成個背部D肉, 仲要薄到見到佢既胸圍, 係白色既, 連乜款都見到...
我個DEPT,95%係男人, 佢咁著真係.....正淫娃....:;pppp:

首頁

尾頁

跳至