夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有女仔向我老公表白...

而家d人真係唔知衰, 明知人有老婆都要攪破壞. 真係 .
我覺得應同你老公講. 等佢知道你係知道的. 等佢唔好亂嚟.

別墅

我同佢講左啦.....
講左我唔小心睇到佢個mms,講左我屈左成日無問佢,
跟住佢話我傻,有咩就直接問佢,
之後佢就係我面前delete左個mms,
佢話可能係d妹妹仔諗多左,
佢話佢地係絕對絕對唔會有野.....

我會信我老公!!!

多謝你地~
該用戶已被刪除

複式洋房

有d "好男人"又係衰ga, 對個個人都好好, 包括埋d姐姐仔, 咁人地就會諗多左野囉...講真, 好男人真係好多人"喉"住嫁...

你話個男人衰咩 ?係呀, 咪就係衰好人囉!

別墅

甘咪好 law, 一天都光晒 lor.

不過既然你知道你老公重有market, 千祈唔好掉以輕心啦 !

子爵府

祉翱媽咪,

咁咪好囉!一天都光哂!聽你咁講( 其實係睇你咁講至真)...查實好感覺到你兩公婆都好恩愛,隻佬咁愛鍚你,唔駛擔心啦!真係登你開心~~~!!!

別墅

真係一天都光晒~

係ge,佢好鍚我同bb...
不過佢就衰成日口花花,
可能咁會令到人誤會...
咁耐佢都係改唔到....

子爵府

真係要扭甩佢耳仔送燒酒~~!!! 咁口花吖嗱...!!!
祉翱媽咪 寫道:
真係一天都光晒~

不過佢就衰成日口花花,

大宅

恭喜晒~

民房

不過佢就衰成日口花花,

我老公又係,無論當住我面/背住我,都成日撩D女仔,我以前係
覺得佢係貪玩,但依家我都會警惕佢!費事人哋D女仔以為你
(我老公)對自己有興趣,咪同你[size=x-large]打返場友誼波
其實我老公依家公司都有一個"嫌疑犯",佢同我老公好似好
friend咁,仲成日一齊食早餐(in office),lunch(出外),多數一
大班人,但也有2人的時候.我老公仲經常喺我面前讚佢
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。 「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

別墅

祉翱媽咪 寫道:
真係一天都光晒~

不過佢就衰成日口花花,

恭喜哂 不過我唔係潑你冷水, 你要多d留意你老公既一舉一動, 因為你老公冇心, 但條女有意嘛.小心d喇

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

祉翱媽咪:

聽到你的消息,真替你高興,但如其他媽咪講,有時要留意下有無風吹草動

子爵府

好媽媽勳章

我覺得你試下暗試...話你朋友同你講左一單新聞...話有個男人有老婆仔女...點知有個女人鍾意佢...結果交出事...你問佢...如果係你...你會唔會咁...睇下佢有咩反應都好...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

自得其乐 寫道:
祉翱媽咪,唔係個個18歲都卜卜脆架,有D不知幾咁...... :tongue:(你明架啦) ,佢哋冇腦先中埋有婦之夫度!仲要係人哋有仔女嘅家庭.咁後生,好人好者驚冇男人咩!

非常認同吖!
佢哋只係覺得自己細玩得起,而啲男人又係傻嘅(以為自己好受歡迎),不知所謂

洋房

祉翱媽咪:

恭喜恭喜!
但緊記要暗地裹睇住佢,都係小心啲好,以防萬一! :wink:

翡翠宮

其實d女人唔知醜起上黎只要你靚仔d或有米d佢都會對你起痰, 你老公就話衰口花啫, 但我成日都話老公唔逗我, 佢就會答若果我係口花花既你就驚啦, 佢意思係話佢家陣唔係口花花d女仔都鍾意若果佢口花花的話仲多女呀? 所以我都唔知應唔應該信佢. :-( :-(

公爵府

牛年勳章

祉翱媽咪 寫道:
琴日send左d野比老公,諗住recheck佢收唔收到,
點知睇到有個女仔send mms比佢,
個女仔話好鐘意佢,知佢有老婆,仔,
但因為好痛苦...所以向佢表白...
內容大約係咁........
我認得個女仔,係我老公的助教,
個mms已經係幾日前ge事,我老公無同我講過,
我又無問......我驚佢話我check佢....
唉.....點算........... :-(

試下佢, 話有個同事俾人追, 但佢已經結左婚, ............問下佢, d人咁都得, 看下佢咩反應

首頁

尾頁

跳至