心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

點解要個出左世只有10日既BB受苦,好辛苦呀!

BB係19號出世,尋日因為鼻塞以入院.初初入院時要吸鼻,之後夜晚條氣唔係好順暢要訓暖箱.到半夜食奶時突然面黑要釣炎水,到岩岩見完醫生話要駁胃喉食奶.勁唔開心呀......好辛苦...見到BB咁都唔知點好....報告未有又唔知咩原因會鼻塞.
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

又要返奶奶到坐月,唔可以上黎傾下計發洩下.... :-( :-( :-(

子爵府

Re: 點解要個出左世只有10日既BB受苦,好辛苦呀!

希望你bb 好快無事啦.
唔知亞女幾時先會叮一聲

子爵府

好媽媽勳章

bb會無事架...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

BB好快就出院,放心啦

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

希望你BB既報告冇事啦! 你要保重身體!

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你要橕住呀?

坐月唔好太過唔開心, 你既心情bb會感受到架!

你既喜怒哀樂, bb一切都會感受到...

[size=large]BB願你身體健康 快高長大 :-P

男爵府

唔好唔開心la...bb好快會冇事,你要保重身體呀~~~

男爵府

當然會為bb而担心.但也要小心保重身體呀.
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

別墅

放心啦,bb會好快冇事,你要養好身體等bb返黎.
祝你同bb身體健康!
∼∼分享編織作品∼∼ 大家好!我叫做康康 出世時2.885kg,而我細佬希希出世時2.91kg

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

放心d, 交比醫生照顧, 你自己要保重. bb好快冇事.

侯爵府

冇事既,你bb一定會冇事

大宅

bb在e院有e 生睇住, 你自己要保重呀,
因為bb好快出院, 你要有精神照顧bb,
祝你bb盡快好番出院。

男爵府

環保接龍勳章

我好明白你心情的. 因為我個仔出世後. 我都未見過面就送
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

BB有事...媽咪最心痛... :cry: :cry:
澄澄媽媽,
妳要保重身體呀!BB好需要妳嫁,加油呀!!

子爵府

祝你BB早日康復!
唔好咁擔心!無事的!

男爵府

唔好太傷心呀...你仲坐梗月,傷身呢!!
放心la..你bb會好快冇事架!!

大宅

BB好快無事架, 唔使太擔心, 妳都要小心身體.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

曉韻媽媽 寫道:
BB有事...媽咪最心痛... :cry: :cry:
澄澄媽媽,
妳要保重身體呀!BB好需要妳嫁,加油呀!!

Agree!

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

有醫生睇住就放鬆些,我個女一出世就要洗胃,我個老公就好心痛,因為佢即刻知,而我就隔左一排先知,但都覺得佢好辛苦
放心啦,bb知屋企人咁錫佢會開心快d好番架

首頁

尾頁

跳至