自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

到呀....明明已經約好左。
係驚約錯既咪唔等咁耐囉

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我舊年都係有去bb展,影左一張相,佢用黎整返做度高紙比我,佢整完就打電話約我出黎,但就要我聽佢sale半個鐘果d保險,我話我全家都已經買晒架喇,就算加保都加返自己本身果份,唔會買多份,不如唔好晒你時間,就返你時間地點約喺mtr唔出閘交收啦...點知佢次次都話唔得,一拖就拖左我大半年,嬲到我,後尾仲唔覆我添,谷鬼氣就打去佢公司講返呢個情況...佢公司d人仲搞笑,話:都係聽一陣姐,聽下啦...我:我唔買又做咩要晒時間黎聽呢,同埋呢張度高紙我係有比錢架,唔係免費賺你架,一係你搵速遞送返比我,我寧願我自己比返速遞錢...可能佢見我發晒火,過兩日我速遞就送左比我喇...
原帖由 fookfook 於 10-7-29 14:23 發表
個GIFT就係在BB展當日影的母女照一張........唔係黃金一舊
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

大宅

原帖由 Alexismama 於 10-7-29 15:04 發表
佢都SHORT SHORT地,通左咁多次電話都叫無CONFIRM? 咁佢有無話果朝一定要再CONFIRM才算數呢?

做AGENT做到佢咁巴閉, 真係祝佢生意興隆啦!

NO

我覺得係時下後生仔, 怕蝕底, 打個電話LUR下你好容易,
當日打電話搵唔到個客, 咁時間, 車費, 腳骨力都費時嘥喇:;pppp:

大宅

原帖由 sasa0208 於 10-7-29 16:05 發表
到呀....明明已經約好左。
係驚約錯既咪唔等咁耐囉

我又唔係約佢去和合石, 約佢大圍火車站附近M記咋.:;pppp:

大宅

原帖由 sitab 於 10-7-29 16:10 發表
我舊年都係有去bb展,影左一張相,佢用黎整返做度高紙比我,佢整完就打電話約我出黎,但就要我聽佢sale半個鐘果d保險,我話我全家都已經買晒架喇,就算加保都加返自己本身果份,唔會買多份,不如唔好晒你時間,就返你時間地點 ...

乜你比左錢添呀?
拖咁耐都得?!

我O個張唔使比錢, 唔知用特別技巧哂左5R定點,
老實講影得唔好, 只係見佢想我比15MINS佢, 咁保險又唔係D咩洪水猛獸, 佢又約過幾次, 咁咪聽下真係岩唔岩囉.

點知做左傻仔

首頁

尾頁

跳至