興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

已DL,齊哂可以玩得

https://igg-games.com/shadow-of-the-tomb-raider-the-path-home-free-download-v1-0-292-0-all-dlc.html

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子

f兄;
我也有DL the path home;相隔成年,較上次版本多了last 2 DLC{好似}...也只不過28.7激...裝左,未得閒玩><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hk到底e+搞成乜?

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
hk到底e+搞成乜?

係我地出生, 成長既地方, 但今時今日我覺得非常陌生, 完全唔係我認識既HK...

男爵府

Meanwhile, I've grabbed this. Not yet playing it though

&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

侯爵府

畀面勳章

o黑o黑 發表於 19-7-2 01:01

hk已非我地嘅hk,不宜居住;地星也非原本地星了,不宜久留...
so ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
前晚reply過,即出咩 504 BAD gateway...真
再如此下去...睇黎以後刀5使再入黎好了...

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Meanwhile, I've grabbed this. Not yet playing it though

咦, A兄你對呢類型有興趣? 因為係星戰?

子爵府

hk已非我地嘅hk,不宜居住;地星也非原本地星了,不宜久留...
so ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
前晚reply過,即出咩 504 BAD gateway...真

星爺十幾年前已經講過地球係好危險的, 果然冇錯...

504? 咩黎? 同呢兩日d網絡攻擊有關?

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 19-7-3 23:31

Server down couple days ago. That's affect hkgolden, discuss, lihkg as well. Not BK problem, this time.

ChunChun_Daddy 發表於 19-7-3 23:31

'cause ppl turning a blind eye

Back in '11 Occupied Central, China blamed Foreigners. This time, same old foreigners. So, 2 China, so long as foreigners didn't interfere HK, our domestic problem would be solved.

Thus, busting Jimmy Lai n rest of the democrats would solve the problem (yes, singular as HK only have one problem ) No wonder in '14, someone said, "too simple, sometimes naive".

N they still thought simple mind is always a good thing. No more critical thinking by blaming Liberal Studies. Wwwwaaaaaay to go. Strike 2

... or mayhaps next time our kid cries or in bad mood or did something bad, we should beat the hell out of him / her I'm sure, according to China logical thinking, should 100% work

Problem solved as kid was beaten to dead
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
'cause ppl turning a blind eye

Back in '11 Occupied Central, China blamed Foreigners. This time, same old foreigners. So, 2 China, so long as foreigners didn't interfere HK, our domestic problem would be solved.

唉...7國咁亂...已經扭曲到一個點了...反正都冇咩可以做...打機算啦...

大宅

回覆 o黑o黑 的帖子

因為每年有好多單程大陸友+煌蟲通街行,本土出生的我哋香港人不是味兒,
更何况啲年青的

大宅

ChunChun_Daddy 發表於 19-7-1 23:56

f兄;
英語版,悭好多硬碟空間

子爵府

英語版,悭好多硬碟空間

大約差幾多呢?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

夜安!好耐沒入黎...報告一下先...
近排頂不順底板{經常閃退/入左Win之後無幾耐沒息奴/ram又衰左一條糟><}
決定買過塊板頂佢{不似上轉乜q刀做5到;今趟趁仲有得補下但5多選擇下將之替換用盡埋d資源佢為止/蒜鬼掃}
e+重裝晒嘢;W7/W10順暢返晒;打機刀爽d^^

btw, W7...仲剩半年命,你地up晒去W10未?

子爵府

夜安!好耐沒入黎...報告一下先...
近排頂不順底板{經常閃退/入左Win之後無幾耐沒息奴/ram又衰左一條糟><}
決定買過塊板頂佢{不似上轉乜q刀做5到;今趟趁仲有得補下但5多選擇下將之替換用盡埋d資源佢為止/蒜鬼掃}
e+重裝晒嘢;W7/W10順暢返晒;打機刀爽d^^

btw, W7...仲剩半年命,你地up晒去W10未?

咁樣搞完又一條好漢啦, 應該有排玩! 底板買左幾錢?

我仲係W7, 懶到死, 加上呢排更加冇心情去搞啦...
W7仲剩半年命? 不再提供更新?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

咁樣搞完又一條好漢啦, 應該有排玩! 底板買左幾錢?

3百幾,亦所剩無幾...刀懶得去格價了。只一心諗住換左底板應該解決晒d問題...
好在...e+變了條好"看"...
值得花呢幾舊水,希望可以捱多一兩年貨仔玩下!

我仲係W7, 懶到死, 加上呢排更加冇心情去搞啦...
W7仲剩半年命? 不再提供更新?

有d嘢...懶一陣好了;到時北經也北角便「受中證寢」你刀無謂了...
係啊!重裝完W7做埋最近的update;M$便彈呢個warning出黎"提示"...
W7用埋下年1月中便正式蓋棺去也{sor~上圖沒整手手標示;其實係可click之睇原大;但你g...BK d 衰嘢我愈去edit返佢便愈!@#$%^&*()架嘛><"},不再有任何update/安警了...
so...趁仲有dd時間,你咪...up上w10適應下先囉{我已用了起碼3年^^}

子爵府

3百幾,亦所剩無幾...刀懶得去格價了。只一心諗住換左底板應該解決晒d問題...
好在...e+變了條好"看"...值得花呢幾舊水,希望可以捱多一兩年貨仔玩下!

3舊幾咁平? 咁梗係諗都唔使諗即入啦, 玩多一兩年實冇問題既, 而且d ram呀, display咭呀果d你之前已經換哂...

如果係咁就真係要搞搞佢喇, 等我摷番之前dl個d出黎先...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
3舊幾咁平? 咁梗係諗都唔使諗即入啦, 玩多一兩年實冇問題既, 而且d ram呀, display咭呀果d你之前已經換哂...
如果係咁就真係要搞搞佢喇, 等我摷番之前dl個d出黎先...

你記,換晒full gear嘅係F兄!我只頂5住齋換塊底板;舊年5記得幾時又係同樣要換過塊;今年再黎多鑊而已...其它乜刀矛換過{display card依舊風扇轉下5轉下;頂到便由佢先^^};ram已換過一條相信係之前5夾底板導致...最後還是2條沒變!
OS{尤其w10}...用到最新的當然最好,e+我跟到好貼果位"uploader"佢逢出新一版OS便照DL{5理佢係只update d hotfix/patch/etc嘢}重裝完刀少煩惱巧多^^

子爵府

你記,換晒full gear嘅係F兄!我只頂5住齋換塊底板;舊年5記得幾時又係同樣要換過塊;今年再黎多鑊而已...其它乜刀矛換過{display card依舊風扇轉下5轉下;頂到便由佢先^^};ram已換過一條相信係之前5夾底板導致...最後還是2條沒變!
OS{尤其w10}...用到最新的當然最好,e+我跟到好貼果位"uploader"佢逢出新一版OS便照DL{5理佢係只update d hotfix/patch/etc嘢}重裝完刀少煩惱巧多^^

F兄同A兄都換哂我記得, 不過你之前冇換display card? 咁我真係記錯了...

係邊位uploader呢? 等我都留意下, 而家諗緊係咪需要重新dl過...

大宅

我冇換哂,淨係買了東芝4TB企業版硬碟+
Asus ROG 1660Ti

底板未打柴,如壞就大鑊

一係買塊二手,一係全升到Z390

U+板+16GB Ram要幾千以上

大宅

誰"Uploader",請PM the link

首頁

尾頁