興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-10 01:26 發表
夜安~

下話? :lol
貢...... 到時記住"一於去馬"囉

3780(日) = 342(港)

貢大眾化嘅價錢就有貢嘅質素,買隻game都貢上下啦!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-8-10 11:38 發表
3780(日) = 342(港)

貢大眾化嘅價錢就有貢嘅質素,買隻game都貢上下啦!

果個係標價...
呢個先係售賣價黎既:loveliness:
販売価格\3,402
當9蒜計...3百鬆d姐,抵到爛既大眾價啦
呢個價只能買到xb/wii game;但買唔起ps3 驚...

侯爵府

畀面勳章

OMG...
Lara 最新 DL mission(限xb)...但玩到勁似diablo貢款...

希望TR9 會變返原來面貌

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-10 01:52 發表

禾刀arm arm'咩'完喇...龜速單撈估唔倒貢快搞掂
下次有時間搞搞佢先

龜速都咁快搞掂? 你邊度咩? 俾條link黎試o下丫...

侯爵府

畀面勳章

麼零...:lol

原帖由 o黑o黑 於 10-8-11 00:09 發表
龜速都咁快搞掂? 你邊度咩? 俾條link黎試o下丫...

[咩]就呢度:>><<
其實之前A兄果個post,原來已有成個link所在
晌度再post多次出黎>><<
記住去果個'官網'單撈埋至新個「無聊」啊

侯爵府

畀面勳章

近排[咩]返呢隻舊野...
可惜未有時間裝/玩
>><<

侯爵府

畀面勳章

DDR ... 黎到次次次世代雞,又會典呢?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-11 10:17 發表
近排[咩]返呢隻舊野...
可惜未有時間裝/玩
>>

乜原來A兄之前post過?! 冇留意到添, 唔該哂你喇!

呢隻"舊野"睇落幾ok喎, 不過我部野唔知玩唔玩倒

侯爵府

畀面勳章

5安...

原帖由 o黑o黑 於 10-8-12 00:27 發表
乜原來A兄之前post過?! 冇留意到添, 唔該哂你喇!

呢隻"舊野"睇落幾ok喎, 不過我部野唔知玩唔玩倒

係啊!禾刀miss左啊!
係A兄不厭其煩再講返禾先留意倒...

隻舊野B.C.禾只係晌ps3玩過demo...根住劈低左
到摷返出黎玩,又無$入game...
見到有人post上黎,咪即管'咩'之:lol
你部新機黎哇...照計應該得既 try it... :loveliness:

侯爵府

畀面勳章

呵呵呵...
雖不是甘朵保,但有總巧過茅:lol
Good Luck~

侯爵府

畀面勳章

[misc]

.... 8,000 Yen....

G.F.F.N. フルアーマーユニコーンガンダム

小説版で最終決戦を繰り広げた幻の機体、「フルアーマーユニコーンガンダム」。
メカデザイナー・カトキハジメ氏が、自らプロデュースするGFFだから実現できた商品化!

映像展開も絶好調のスタートをした「機動戦士ガンダムUC」。その小説版で、最終決戦に挑むユニコーンの最終形態が初めての商品化!!全身にフルマウントされた重装備の数々。その圧倒的な情報量は、これまでのユニコーンガンダムのアイテムとは一線を介します。

小説版・ユニコーンガンダムの最終形態「フルアーマーユニコーンガンダム」。
幻の機体がGFFNに登場です!

・グリーンのサイコフレームにはクリアパーツを使用
・ボディはマットホワイト塗装
・背面の重装備は個別に分離し、両手に装備することが可能
・巨大なプロペラントタンクも再現
・豊富なオプションパーツが付属

【セット内容】本体、交換用手首パーツ一式、ライフル、シールド×3、バズーカ×2、各種武装一式、専用台座

サイズ:全高約150mm
素材:ABS、PVC、POM

[/misc]

侯爵府

畀面勳章

[misc] 之好想去
>><<
>><< , >><<
>><< , >><<
>><< , >><<

more : >><<

[/misc] 之想下刀唔畀 :-(

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-12 14:00 發表
5安...

係啊!禾刀miss左啊!
係A兄不厭其煩再講返禾先留意倒...

隻舊野B.C.禾只係晌ps3玩過demo...根住劈低左
到摷返出黎玩,又無$入game...
見到有人post上黎,咪即管'咩'之:lol
你部新機黎哇...照計應該得既 ...

我部電腦...都曾經新過黎既:lol

不過冇所謂啦, 呢排都唔多得閒, 遲d先搞佢...

子爵府

推野先:lol :lol

侯爵府

畀面勳章

夜安~
原帖由 o黑o黑 於 10-8-14 01:53 發表
我部電腦...都曾經新過黎既:lol
不過冇所謂啦, 呢排都唔多得閒, 遲d先搞佢...

me 2啦!
之前試返d pc咩....真係好不順利...
mario...xp玩唔倒...
7仔load到手掣set到但玩時又唔係粒粒刀work; 畫面又勁慢(未得閒去果兵追posts如何解救><...)
bionic commando原來外文種, 玩埋applocale刀未知係乜文,又無心機去理佢...
mafia Ⅱ demo又係load唔倒
只欠隻 呵呵 Kanojo 還未得閒去處理

真係 .....

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-17 01:46 發表
之前試返d pc咩....真係好不順利...
mario...xp玩唔倒...
7仔load到手掣set到但玩時又唔係粒粒刀work; 畫面又勁慢(未得閒去果兵追posts如何解救> ...

Direct copy from the other side ...
You could refer to page 24, #347 (Move your mouse on top for the page # la)

Config: -> General ->選enable dual core
enable idle skipping
hle the ipl
jit recompiler

-> Display ->選render to main window 之後較番Window Size(e.g. 較去1920x1080)
use panic handlers

-> Wii ->用預設設定

-> Plugin ->Graphics: Dolphin Direct3D9
Sound: Dolphin DSP-HLE Plugin
Wiimote: Dolphin Wiimote Plugin
禁ok
Graphics: -> General -> vsync check(可以要可以唔要:tongue:)
aspect ratio force 看番自己ge mon ge大小
ssa mode你部機勁可選4x or 9x唔係就選none
選cpu efb access 若你玩 Super Mario Galaxy Series一定要選

-> enhancements -> 選efb scaled copy

-> advanced -> 選enable efb copy to texture
use native mips
選disable fog
sound: ->選enalbe HLE audio
enable DTK music
Audio Backened -> DSound Volume 100% 太大聲係自己ge 耳機/喇巴教

Controls: 自己較
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

乜咁煩架, 睇怕我部野都唔慌玩倒啦

有冇其他好野介紹?

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 Aardvark 於 10-8-17 19:04 發表
Direct copy from the other side ...
You could refer to page 24, #347 (Move your mouse on top for the page # la)

Config: -> General ->選enable dual core
enable idle ...

Thx A兄啦! 麻煩晒
禾懶人一個...連入去追post刀懶啊...
好!得閒d既話典刀要試多鑊

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-18 00:56 發表
乜咁煩架, 睇怕我部野都唔慌玩倒啦
有冇其他好野介紹?

刀唔一定既!或者得呢...
其實禾之前一直刀唔"好"pc game唔多唔少刀係因為貢...
係要搞到煩繁複覆 先可以玩到隻game既...
玩ps2/ps3/ wii/xb 咪黎得簡單痛快囉
(一係得一係唔得...之嘛:lol) ....

mafia Ⅱ demo又係load唔倒

呢隻(以第一集計)見FB好多人玩,禾就未玩過...
類似GTA貢樣...arm你冇?
睇返d人講原來pc ver.又係要搞麻麻煩煩先玩倒...

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-18 10:03 發表
類似GTA貢樣...arm你冇?

Arm, arm, arm-pit :lol
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

首頁

尾頁

跳至