興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

世杯開鑼...典刀要睇下啦,威?
順便...咩佢返黎...雖然舊game;但曾經Game界用黎媲美PS嘅GT可"乳"之一鬥,典刀會有其優勝地方^^
你估兩隻嘢有幾大?

2016的 [3]

2017的[7]

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Freaking, fucking gorgeous Jenni Gates

And yes, she's 21!!

And yes, daughter of Bill Gates

呢d咪識投胎囉, 一出世已經係超級大羸家, 想做乜都得啦...

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
孤高了一下...哇?化妝前/化妝後的分別?定...整X前/整Y後?

嘩...真係好難相信係同一個人, 輪廓下爬仲算係ok似, 但個鼻就完全唔同了, 其實咁有錢使乜搞咁多野丫...

可以比美GT既賽車game? 我個人認為GT最成功既地方係操控性, 玩過咁多賽車game真係好小可以俾倒呢種感覺, 搞到我都想試下, 斷估三幾十激冇走雞啦, right?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
可以比美GT既賽車game? 我個人認為GT最成功既地方係操控性, 玩過咁多賽車game真係好小可以俾倒呢種感覺, 搞到我都想試下, 斷估三幾十激冇走雞啦, right?

開估:

& :

跟住仲有新DL 2隻驚,一隻17激倒;另一個11激幾....wow....花打day真有排忙也....
各位做人花打嘅...記得趁呢日玩得盡興而返呀...
耶~

子爵府

跟住仲有新DL 2隻驚,一隻17激倒;另一個11激幾....wow....花打day真有排忙也....
各位做人花打嘅...記得趁呢日玩得盡興而返呀...
耶~

成百激算了...

斬下眼又世界盃...睇好邊隊?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
成百激算了...

斬下眼又世界盃...睇好邊隊?

&,...仲要只限W10 only...{睇comment仲要剷走某個kb...}

世杯...無乜心水,只睇到便睇...無話一定睇重兵隊...
你呢?

子爵府

&,...仲要只限W10 only...{睇comment仲要剷走某個kb...}

世杯...無乜心水,只睇到便睇...無話一定睇重兵隊...
你呢?

W10 only咁串? 講開又講...我個升級W10計劃仲未正式啟動...

我都冇乜心水, 本身唔係球迷亦冇話捧開邊隊, 不過都樂意見倒美斯完夢, 好可能係佢最後一次世界盃...

男爵府

o黑o黑 發表於 18-6-16 00:27
...世界盃...睇好邊隊?

Not my cup ar. Not interested football. But if u r talking about MMA or UFC, that's another story ...
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Not my cup ar. Not interested football. But if u r talking about MMA or UFC, that's another story ...

我都有睇MMA, 真係好刺激, 有時拳手玩野...施風腿...轉身鞭槌...連昇龍拳都見過, 睇到呆左...

有時諗如果係泰臣當年全盛時期狀態去打今日既MMA會係點呢? 我覺得應該都好難有對手...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

快d 9月! 9月快d...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

你用?版,九月有冇咁快即刻有得D L

賽車都百G B,看片定駕車,x老味 重要Win. 10

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子
你用?版,九月有冇咁快即刻有得D L
賽車都百G B,看片定駕車,x老味 重要Win. 10

如矛意外一如上隻貢...9月出時我會敗個PC正版...{fanz只唯毒買羅拉game一嘢貢大把}
想DL? 得,等CPY輩矛一年半載後先輪到黎囉...;到時就可以等到有最新ver.連埋所有 DLC^^
(以往交叉盒最先有,PS次之;PC最後先出,前後差不多成年...;但今鋪3者同步)

係啦!M$隻forza 7刀成百激嘢;追平左上次有隻又係成百激...當佢玩同播片50/50囉...
W10...出左刀已經...2年啦?係時候"d嘢"要轉環境過檔去啦...Game也不能幸免,威?
你咪當佢W7貢用咪得囉...{我轉用W10已2年lu(W7刀也仲用緊)..., dont U?}

子爵府

快d 9月! 9月快d...

真係好靚, 像真度高得出奇, 非常之有興趣...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

你兩個比$玩先啦,我唔急㗎,大x巴舊G a m e未試呀。

子爵府

回覆 fhccc 的帖子

興趣係有, 但又未至於大到咁, 前作都唔係玩過好多, 如果係God of War出PC版就唔同講法, 一出即買

侯爵府

畀面勳章

fhccc 發表於 18-6-20 20:42
一隻PC驚幾舊水啫...總蒜比得起嘅...矛計心急想玩羅拉嘛...{雖則集集刀差無幾}
DL嘅game我刀大x把...仲有一半刀未郁啊...d 3TB HDs好快又就爆架喇><

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

興趣係有, 但又未至於大到咁, 前作都唔係玩過好多, 如果係God of War出PC版就唔同講法, 一出即買

早前有留意過一嘢PC上的PS3無聊器,仍在beta版本;但刀有d game已試左係ok的...
後來冇再留意了... if 遲下技術成熟+咩game不成問題嘅話...{like 早早早前玩"海豚"那樣玩v_vii呢?}
你又有否興趣先?

子爵府

早前有留意過一嘢PC上的PS3無聊器,仍在beta版本;但刀有d game已試左係ok的...
後來冇再留意了... if 遲下技術成熟+咩game不成問題嘅話...{like 早早早前玩"海豚"那樣玩v_vii呢?}
你又有否興趣先?

興趣當然係有啦, 不過我驚會好似之前吹過的pc玩ps3/4(詳細唔記得喇), pc要求好高, 今次呢個ps3無聊器睇怕要求唔會底左去邊...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
興趣當然係有啦, 不過我驚會好似之前吹過的pc玩ps3/4(詳細唔記得喇), pc要求好高, 今次呢個ps3無聊器睇怕要求唔會底左去邊.

hmn...諗法刀係級數愈高當然出黎效果愈好...
不過...夠下面呢個lv也許勉強刀可以試下...掛?

》RPCS3《 GOW collection ^^

子爵府

hmn...諗法刀係級數愈高當然出黎效果愈好...
不過...夠下面呢個lv也許勉強刀可以試下...掛?

》RPCS3《 GOW collection ^^

RPCS3? 甚麼來的? 另一個無聊器?

你指呢個? i5-4210U CPU @ 1.70GHz | 4 Threads | 5.89 GiB RAM | AVX+ and NVIDIA GeForce 840M
我i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8GB Ram GTX1050Ti

照牌面睇有冇得搏?

首頁

尾頁

跳至