興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
得二三十元油水,唔賣啦
去旺電或星際或各區細商場口弟啦

黃金D野唔x平㗎而家, 福仁大賣場嗰D二三十玩具貨垃圾

我在筲箕灣天悦商場買$99 講價到$90

http://www.yohohongkong.com/product/14208-Edifier-R12U-喇叭-黑色-香港行貨?u=5022&gclid=EAIaIQobChMI8I7vy5Lv3AIV0wQqCh0OFAEYEAQYAyABEgLIlfD_BwE

最貴就Logi t e ch$120到 ,無耳孔 保2年

https://www.logitech.com/zh-hk/product/stereo-speakers-z120?crid=47

唔該哂F兄, 上面呢款我都睇過, 都係太大, 我想搵細細隻, 大約好似一個蘋果咁上下size屎, 我諗真係要去旺電睇下...

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
Oh,原來如此...貢赤赤地刀蒜啦,鬼叫生日大晒麼...
{d幻彩燈...係靚/吸睛嘅,貢...咪要成日長開PC 24x7運作?...}

NB...等開學派彩,應該會有學生優惠?大專大學刀有,到時再研究o下囉...

Speaker with ear phone jack...記得以前係有...好似bose/creative果乍刀有...{但size就...}
e+矛晒呢d?

其實講左好耐, 等到生日先買俾佢, 雖則話係生日禮物, 其實成家人都有得用

d燈可以自訂, 可以set打機先著, 跟住遊戲音樂節拍閃真係好鬼正, 我用既時候會直接熄左佢, 我打機主要用手制...

學生優惠? 咁就唔清楚, 唔知可唔可以兩個優惠一齊用...

呢d speaker更係正啦, 不過太巨型了, 你知我個電腦間啦, 小型果d合適d...

子爵府

我都想做你的仔女(下世),
我地D老一代,生日老父邊x到記得同你興祝,重送禮物

D新一代真是。。。

唉...其實我好多時响度諗, 佢地真係唔識投胎, 我俾唔倒d咩佢地

我細個時屋企雖然唔係好好環境, 但每年生日/聖誕節, 老豆都會同我地慶祝架, 細個時實有生日禮物+大餐, 佢好鐘意帶我地去尖沙咀太平館, 當時黎講好豐富架喇, 所以最開心就係生日同聖誕, 印象非常深刻, 所以我都想阿仔佢地有呢d回憶...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

其實講左好耐, 等到生日先買俾佢, 雖則話係生日禮物, 其實成家人都有得用

d燈可以自訂, 可以set打機先著, 跟住遊戲音樂節拍閃真係好鬼正, 我用既時候會直接熄左佢, 我打機主要用手制...

學生優惠? 咁就唔清楚, 唔知可唔可以兩個優惠一齊用...

呢d speaker更係正啦, 不過太巨型了, 你知我個電腦間啦, 小型果d合適d...

隻刀嫌大嘅話...睇黎..."夾"起個mon果d可能arm你心水d...不過sound qual.就...
, ,

哈哈,不其然令我諗起佢:
,

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

呢個幾得意,桌頭野

幾$先,好唔好聲呢?(唔方好)

大宅

o黑o黑 發表於 18-8-16 01:24

你爸爸咁顧家,唔怪得你都想做個 好爸啦。

侯爵府

畀面勳章

呢個幾得意,桌頭野

幾$先,好唔好聲呢?(唔方好)

十幾廿年嘅產物,當年好似得炒價的...所以無買到...{刀5巧諗會有幾好聲啦...}
上utube睇原來好多刀出5到聲好q乍的...{m.i.c.乎?}

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿大師佢地一早攞晒呢d名銜啦...
; ;

子爵府

隻刀嫌大嘅話...睇黎..."夾"起個mon果d可能arm你心水d...不過sound qual.就...

其實對於電腦speaker音質我要求好低架咋, 平時上網好多時都冇開speaker, 又冇响電腦睇戲, 聽歌慣用藍芽耳機, 只係打機同youtube先有用...

Gundam果個好得意喎, 不過咁耐搵唔到架喇, 呢d啦...正到冇朋友...

子爵府

我老豆真係好顧家, 好考順, 我同佢冇得比啦, 自問唔係一個稱職既好爸爸...

大宅

回覆 o黑o黑 的帖子

條女幾娟好(影個少少),
MagicPro 而家做網店/資訊站

子爵府

條女幾娟好(影個少少),
MagicPro 而家做網店/資訊站

都未睇清楚, 出場時間太短, 論吸睛度Ironman完勝...

大宅

回覆 o黑o黑 的帖子

個人頭音响系統晚上打機我唔想見到,
我唔系佢Fans兼唔方平 貴9到。。。

https://www.jselect.com/camino-1-1-ironman-m46-bluetooth-speaker.html?___store=tc&utm_source=google_shopping&campaignid=793855365&adgroupid=41479971095&feeditemid=&keyword=&matchtype=&creative=189095060822&device=t&gclid=Cj0KCQjwquTbBRCSARIsADzW88zmQHogIUpCgbNyaFqAZRavm1dUk_bCahxM0TRkYxqkl4AVtgIZwy8aAsi2EALw_wcB

史諾比2.1我或者有興趣D,哈哈!

子爵府

個人頭音响系統晚上打機我唔想見到,
我唔系佢Fans兼唔方平 貴9到。。。

好似仲有全身/半身一比一版本, 夜晚起身all new突然間望倒, 個心當堂離一離

何止貴...簡直天價...

侯爵府

畀面勳章

史諾比2.1我或者有興趣D,哈哈!

整二比一出黎可能好嚇人呢?
個...當時/年你有冇敗過?

侯爵府

畀面勳章

好似仲有全身/半身一比一版本, 夜晚起身all new突然間望倒, 個心當堂離一離
何止貴...簡直天價...

價嘢敗返黎半夜起身all new被嚇親以後唔敢去咪即貼$買難受?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

update一下d game news先...
TR : 下月中出, 必敗!

包嚇傻 2 REmake ...排到出年年頭...; pc未知幾時...

battlefield v,....CG無限正!war fair
o岩晒A兄啦...

大宅

個D桌頭野我冇興趣架(印個史諾比公仔),買都買大牌子的

如THX認證Logi t e ch Z623 2.1 $1xxx 幾貴

https://www.logitech.com/en-hk/product/speaker-system-z623?crid=47

個人頭音箱唔用揾布蓋住,半夜ALL new都唔怕

買了最怕遇上玩著恐怖/暴力G a m e好似以上個D(雖然好少玩),
眼又發光,半夜我咁老怕即時x低無人救

T o u c h w。。。

子爵府

價嘢敗返黎半夜起身all new被嚇親以後唔敢去咪即貼$買難受?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

update一下d game news先...

可能正正就係針對all yeah new而研發出黎, 嚇到你唔敢起身去廁所, 久而久之身體就會自行調節, 所以有yeah new煩惱人士買隻番去放响廁所門口即可根治yeah new問題, 天價咁貴係有佢原因的

子爵府

個D桌頭野我冇興趣架(印個史諾比公仔),買都買大牌子的

如THX認證Logi t e ch Z623 2.1 $1xxx 幾貴

https://www.logitech.com/en-hk/product/speaker-system-z623?crid=47

個人頭音箱唔用揾布蓋住,半夜ALL new都唔怕

買了最怕遇上玩著恐怖/暴力G a m e好似以上個D(雖然好少玩),
眼又發光,半夜我咁老怕即時x低無人救

T o u c h w。。。

我覺得電腦喇叭真係唔使買咁貴, 求其一套幾舊水大陸貨已經ok啦, 當然好有要求就另計喇...

用布蓋住唔係仲恐怖咩? 成日型住揭起塊布會見倒第d野...

大宅

眼不見為乾淨也, 唔著時防塵埃啊

個頭咁恨貴

首頁

尾頁

跳至