興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

Recent Sony e-mail promotion:

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/walkman/dmp-z1

Are those buyers really super golden ear???

I will rather use it to buy a newest Intel CPU PC with RT 2080Ti !

男爵府

fhccc 發表於 19-1-13 02:00

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/walkman/dmp-z1

Are those buyers really super golden ear???

I will rather use it to buy a newest Intel CPU PC with RT 2080Ti !

I would rather need grab me a nVidia Titan V, only $29,500
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

子爵府

回覆 fhccc 的帖子

音質靚到曉飛都冇用啦, 咪又係聽MP3...

講真呢排心思思想換左部車機, 呢方面F兄有冇研究?

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
I would rather need grab me a nVidia Titan V, only $29,500

嘩...成3皮野

呢張有咩咁架勢呢?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

音質靚到曉飛都冇用啦, 咪又係聽MP3...
講真呢排心思思想換左部車機, 呢方面F兄有冇研究?
3 MP3 128kbps
4 FLAC 96kHz/24bit

係化?官網mp3刀只係實扑128kbps? n年前開始刀只聽320kbps啦...
6皮幾
嘢刀只得呢個lv?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
嘩...成3皮野

呢張有咩咁架勢呢?

皮嘢用黎打game啫;...我想要嘅...係8皮嘢呢張用黎提升"工作效率"

https://unwire.hk/2018/08/14/nvidia-ray-tracing/notebook/

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
5係化?官網mp3刀只係實扑128kbps? n年前開始刀只聽320kbps啦...
6皮幾嘢刀只得呢個lv?

可能係針對發燒友卦, 不過音響發燒友好似係唔玩呢d...

3皮嘢用黎打game啫;...我想要嘅...係8皮嘢呢張用黎提升"工作效率"

8皮野咁抵玩, 冇諗喇...去馬啦, 提升工作效率...搵多幾倍

我睇完成編文都唔知呢張實情係要黎做咩? 唔係真係打機呀?

大宅

工商業繪圖Rendering出3D影像,電腦動畫製作

大宅

回覆 o黑o黑 的帖子

"講真呢排心思思想換左部車機"

你Up乜春呀?

汽車我唔識㗎,冇$和養名車煩(泊位,税,
保險 + 隨時被人一隊。。。花或破相)

侯爵府

畀面勳章

fhccc 發表於 19-1-15 04:40
工商業繪圖Rendering出3D影像,電腦動畫製作
鴨孫劣裂 - 威!

侯爵府

畀面勳章

最近DL左呢隻(30激左右){見gameplay看似不俗},頭先試左大媽果免裝版...OK喎{只不過殘体字...}
玩緊1st round......so far感覺5錯~

子爵府

"講真呢排心思思想換左部車機"

你Up乜春呀?

車機即係汽車音響囉, 我以為你有玩開, 睇下有冇呢方面意見提供咁姐...

子爵府

最近DL左呢隻(30激左右){見gameplay看似不俗},頭先試左大媽果免裝版...OK喎{只不過殘体字...}
玩緊1st round......so far感覺5錯~

殘体字冇問題丫, 最緊要好玩...

另外...有野請教...pls check pm...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
殘体字冇問題丫, 最緊要好玩...
另外...有野請教...pls check pm...

玩係OK幾好玩果亭{若合作信又會},full ACTION黎講呢隻嘢蒜做得5錯;會試下keep住煲落去...{SOTR/DSiii/呢隻/仲有之前玩緊的...wow;忙到丫><}
pm已chk; 輪到你^^

子爵府

玩係OK幾好玩果亭{若合作信又會},full ACTION黎講呢隻嘢蒜做得5錯;會試下keep住煲落去...{SOTR/DSiii/呢隻/仲有之前玩緊的...wow;忙到丫><}
pm已chk; 輪到你^^

聽你咁講應該唔錯咁喎, 反正呢排冇乜好玩...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
聽你咁講應該唔錯咁喎, 反正呢排冇乜好玩...

你睇下上面果gameplay先{跳走CG直遊戲畫面}...
我likey呢種啫
一定會合其他人心水嘅....

PM你links了; 有沒問題...

子爵府

你睇下上面果gameplay先{跳走CG直遊戲畫面}...
我likey呢種啫
一定會合其他人心水嘅....

PM你links了; 有沒問題...

Oh no...尋晚覆完pm竟然忘記左回post, sor...

冇睇哂全條片架, 信你嘛, 吹水吹左超過十年了, 我好認真分析過這十年數據, 得出一個結論, 我地打機既喜好應該好接近

好...一於搞掂"pm"就搞呢個啦...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
Oh no...尋晚覆完pm竟然忘記左回post, sor...

冇睇哂全條片架, 信你嘛, 吹水吹左超過十年了, 我好認真分析過這十年數據, 得出一個結論, 我地打機既喜好應該好接近

好...一於搞掂"pm"就搞呢個啦...

使sor~ 矛樹!
係?當真?Really... ??

pm已覆... ur turn~

大宅

又一條機友放番出來,是否根本太大口弟到頭暈眼倦?

https://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=7086407

侯爵府

畀面勳章

又一條機友放番出來,是否根本太大口弟到頭暈眼倦?

條友嫌5夠大5夠頭暈眼花就真...佢話起碼呢個先arm佢...

首頁

尾頁

跳至