跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你哋去照超聲波時, bb係點架?

我淨係照過2次, 第一次去照果陣, 佢係瞓响庶, 有幾吓蜈弓彈; 第二次去照, 佢 pa 咗响庶(好似爬路咁), 都有2吓蜈弓彈.

你哋去照果時, bb係咪次次都係瞓低架, 定有唔同姿勢架?

伯爵府

Re: 你

我第一次照阿細時就彈彈下。但第一次照加細時,佢就fing fing下隻手。
其實bb次次照都唔同,加上佢一日一日咁大,遲d就唔可以照到成日b,only照到一part part。
我上一陀阿細,醫生話照下仔定女,佢就好合作照到o個個位時佢就自動mark開隻脾,俾你睇。但今次加細就無,不過醫生話應該係女,女仔o個度高d。
到7個月時去照4d,阿細就一味用對手庶住個面,整左好耐先見到側面咁大把。
所以都要睇bb本身合唔合作。

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 你哋去照超聲波時, bb係點架?

Cinnamon
Congratulations. 你諗住去邊到生? 快 d 加返個名係個預產期個 list 度啦.
我上次照 u/s, bb 玩倒樹蔥, 攪到映出來張相都掉轉埋, 對手就打 boxing. 再早 d 照 oscar, 佢訓左, 咳幾聲佢就彈幾彈, 次次姿勢唔同架.

大宅

第一次,佢得一粒野
第二次,都係得一粒野
第三次,都係一粒野但有心跳
第四次,有個頭有個身,見唔到手腳
第五次,有手有腳,搖下手,浮浮下,訓得好爽咁
第六次,明顯大隻左,但係扒左係度,唔多動,合起對腳唔比我睇~

侯爵府

w_y,

我同你同一日預產期架! 因為我見你哋11月媽咪已經傾到熟哂, 所以我唔好意思加埋自己入去囉.. 暫時都仲係諗住去威院生囉.

w_y 寫道:
Cinnamon
Congratulations. 你諗住去邊到生? 快 d 加返個名係個預產期個 list 度啦.
我上次照 u/s, bb 玩倒樹蔥, 攪到映出來張相都掉轉埋, 對手就打 boxing. 再早 d 照 oscar, 佢訓左, 咳幾聲佢就彈幾彈, 次次姿勢唔同架.

侯爵府

原來真係會扒响庶架?! 好彩...因為我以為個個bb都係瞓响庶, 我驚我果個咁曳曳扒响庶, 唔知會唔會識得瞓番低添... :mrgreen: :mrgreen:

touimiya 寫道:
第六次,明顯大隻左,但係扒左係度,唔多動,合起對腳唔比我睇~

複式洋房

[quote]
Cinnamon 寫道:
原來真係會扒响庶架?! 好彩...因為我以為個個bb都係瞓响庶, 我驚我果個咁曳曳扒响庶, 唔知會唔會識得瞓番低添... :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
touimiya 寫道:

您好, 請問你的圖片在哪裡download, 請問可不可告我綱址呢? :-P
'http://www.baby

大宅

我上次照bb很多動作,因為度頸皮佢唔合作所以照咗很久。
bb食手指很可愛,彈彈下,轉身,動作很快。

男爵府

我上一次照, 好明顯見到bb手腳, 仲有bb 10隻手指...bb雙手臂舉高打boxing...
仲見到bb條尾龍骨tim, 佢都有彈吓彈吓, 又倒轉, 又"絕"手指, 好cute 呀...

侯爵府

kathytsang,

我幅相係人哋send俾我嘅wallpaper, 我cut咗一part出黎做大頭照咋, 我都唔知個website...

kathytsang 寫道:
您好, 請問你的圖片在哪裡download, 請問可不可告我綱址呢? :-P

侯爵府

乜你哋可以睇到bb吮手指咁得意呀?

伯爵府

[quote]
Cinnamon 寫道:
乜你

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Cinnamon
咁你得閒咪來傾下囉, 呢度個個媽咪都好熱情架. 可惜我唔會去威院生, 見唔到你添.

講開 4d, 我都心大心細, 好地地又唔想徙錢, 但我外家 d 人又話等 bb 大個可以睇返, 好難得咁話喎...

大宅

我上次照時係放工後, 唔知係咪我冇食小小野先去照, 所以見個BB係到呃手指, 好得意:-P

侯爵府

w_y,

3d/4d 我就未必照啦, 反正我覺得照完好似都係差唔多樣咁嘅, 又係咪埋眼. 我上個禮拜去照, 佢扒响庶, 所以仲未睇到佢係boy/girl, 要到6月尾返威院做詳細果次先可以confirm啦.

咁你去邊庶生呀?

伯爵府

w_y:係呀︿我同老公久0久就羅阿細4D隻碟黎睇•雖然無聲,但都幾有FEEL架。

大宅

我第一次照時 bb 响到遊 "9 仔式 " 隻手同隻腳仔撐撐吓
今次仲勁, 倒樹豎, 打 boxing , 同爸爸 say 咩都齊, 搞到醫生好耐先同佢度到長度

侯爵府

準媽媽,

你bb好活躍呀!!
準媽媽 寫道:
我第一次照時 bb 响到遊 "9 仔式 " 隻手同隻腳仔撐撐吓
今次仲勁, 倒樹豎, 打 boxing , 同爸爸 say 咩都齊, 搞到醫生好耐先同佢度到長度

大宅

Cinnamon,

係呀 .... 唔知係咪佢太反抖, 所以搞到我嘔到死死吓
不過又真係好得意 .......

大宅

有個朋友同講話4d好d喎, 佢話因為平時睇醫生(政府)時無照普通的, 人一世物一世好奇走去照下4d, 點知照到臍帶纏項,原本決定自然分勉都變成即刻開刀

首頁

尾頁

跳至