跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 北角媽咪會(Part 6)

我都黎報到先得

男爵府

畀面勳章

報到先, 頭先有野要做入唔到黎報到, 不過都唔係我包尾

男爵府

畀面勳章

晴晴_媽媽 寫道:
我見smartone 個plan 好平 $59/700min, 預備轉台.

我都係用smartone, 不過係$90/(唔記得幾多mins), $59咁便, 我都想轉呢個plan添

今期海港城bazzar

子爵府

晴晴_媽媽 寫道:

小鑽有份去玩 咁帶唔帶大鑽去ga?

一時時啦,不過今趟大鑽無份,因為無位.....

等待驗證會員

哈哈!等我都黎報到先!

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I am present!

子爵府

:-( 我包尾na!!!!!

大宅

仲有helen & 童媽未到

candy, 寧寧sat 去唔去返學/包
晴晴媽媽

男爵府

大宅

:-( :-( :-( 我至係包尾大班
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

早晨 呢排呢度好靜ar ?-(

helen, 你要睇住3個孫又走兩度真係辛苦la!
晴晴媽媽

大宅

MORNING~~~~

candycan,
我都係聽你講, 去o左買猴棗未俾瑤瑤食, 我加入去果汁俾佢飲, 而家飲o左3支, 明顯d啖鬆好多, 亦咳到出黎, 但真係好貴呀~~~~

大宅

yiuma, 你買邊隻牌子ga? 有無試過d 味難唔難飲ga?
晴晴媽媽

大宅

晴媽,
星期日係位元堂買o左兩支$10x/支, 冇折, 試o左, 同candycan講o既o甘, 係冇味o既, 不過開o左水, 係墨綠色, 都幾得人驚.

跟住尋日老公係余仁生買o左半打$540, 又係冇味o既.

如果你要俾晴晴食, 最好搵一個果汁盒洗淨, 加埋果汁入去俾佢飲, 等佢睇o吾到d色, 會容易tum佢飲d.

大宅

請問大家知o吾知邊度有俾外國人學普通話o既地方? 或者私人教?

子爵府

[quote]
晴晴_媽媽 寫道:

子爵府

YiuYiuMaMa 寫道:
candycan,
我都係聽你講, 去o左買猴棗未俾瑤瑤食, 我加入去果汁俾佢飲, 而家飲o左3支, 明顯d啖鬆好多, 亦咳到出黎, 但真係好貴呀~~~~

OK is good la~

大宅

Hino 暑假由18/7至11/8,都唔知安排D乜嘢活動俾佢好 有無好介紹??
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

thx yiuma, 不過我都要過左老公果關先. 但係無味都易攪d.

YiuYiuMaMa 寫道:
請問大家知o吾知邊度有俾外國人學普通話o既地方? 或者私人教?

我識個私人教ge 要 $3xx / hour ga, 貴唔貴得濟? 記得佢好似係北京讀中文系的.
晴晴媽媽

大宅

[quote]
candycan 寫道:
[quote]
晴晴_媽媽 寫道:
晴晴媽媽

首頁

尾頁

跳至