自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

3號都無貨~
我都問左好多間喇~
間間都話無貨~
屋企附近嗰幾間問左成個星期都話無貨返~
都唔明白點解咁耐都返唔到貨~
我都好想知邊度有3號~
thx

大宅

煩請報料,謝謝!

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

惠氏呢幾個月都出幾多promotion, 但係就無貨
有無搞錯呀! 本來見平, 仲想俾阿仔轉佢添!

大宅

call 了惠氏熱線,張coupon廢既,係百佳會過唔到機,就算有貨都做唔到買一送一,唔駛side時間去搵!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係見平諗試吓轉奶粉. 不過去過好多watson’s parknshop, 3號都售罄.

原帖由 小曳人 於 10-8-4 11:28 發表
惠氏呢幾個月都出幾多promotion, 但係就無貨
有無搞錯呀! 本來見平, 仲想俾阿仔轉佢添!

大宅

do you try?
原帖由 mrswhat 於 10-8-4 11:37 發表
call 了惠氏熱線,張coupon廢既,係百佳會過唔到機,就算有貨都做唔到買一送一,唔駛side時間去搵!

大宅

離普 ! 我上次比佢地選左做特選客戶, 有2張飛去睇
"反斗奇X" 點知打電話 FIRM 時話無位 . :;pppp:
我都唔知咩叫特選客戶 ? 即是話出信邀請你,但無預你去 ?

掛羊頭賣狗肉 !

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係五間都買到NO.4奶粉WO

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公昨晚在渡船街間百佳買到兩罐3號, 佢話百佳剛到貨, 仲未擺出黎, 但係倉度有貨喇.

原帖由 si_princess_si 於 10-8-3 23:41 發表
3號都無貨~
我都問左好多間喇~
間間都話無貨~
屋企附近嗰幾間問左成個星期都話無貨返~
都唔明白點解咁耐都返唔到貨~
我都好想知邊度有3號~
thx

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrswhat 於 10-8-4 11:37 發表

下...唔係呀嘛~
如果用唔到的話無理由無mami上黎bk講架喎~
有無mami試過係百佳用到張coupon買奶粉??

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 sugopopo 於 10-8-4 12:15 發表
我老公昨晚在渡船街間百佳買到兩罐3號, 佢話百佳剛到貨, 仲未擺出黎, 但係倉度有貨喇.

我屋企附近嗰幾間d人好衰架,好似唔願做咁~
我試問過佢地"d奶粉係咪係晒度架喇,倉會唔會有??"
佢地次次都只係答"係呀,喺晒度架喇"~
都唔肯幫我入倉睇睇~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我係紅磡百佳用過一張, 我老公係佐敦百佳用左一張, 都冇問題, 係買3號.

原帖由 si_princess_si 於 10-8-4 12:23 發表

下...唔係呀嘛~

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

張coupon一出時, 已經有一位媽咪去 "百佳廣場" 買奶粉, 點知張百佳coupon只可以在 "百佳超級市場" 才可以用, 其他 "百佳廣場, taste, international" 通通唔用得....

我有4號coupon, 星期六(31/7)係荃灣去咗3間惠康...2間屈臣氏都冇貨....跟住星期日(1/8)去大窩口惠康有好多4號貨...咁我就買咗2罐$146.9....但藥房賣$133....星期日屈臣氏又係冇貨...星期一(2號)見張coupon就快到期, 咁我返屋企打電話問荃灣, 大窩口, 葵芳邊間屈臣氏有4號存貨, 點知全部都有存貨, 拿拿林叫個sales留2罐比我, 轉頭去買埋返屋企...你地試吓打電話去D舖問下有冇貨, 邊間有就叫佢留, 直接去買....

原帖由 si_princess_si 於 10-8-4 12:23 發表

下...唔係呀嘛~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我在將軍澳用過一張4號既coupon在百佳買,過到機冇問題喎. 反而3號就成日冇貨.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 POLOY0502 於 10-8-4 12:08 發表
離普 ! 我上次比佢地選左做特選客戶, 有2張飛去睇
"反斗奇X" 點知打電話 FIRM 時話無位 . :;pppp:
我都唔知咩叫特選客戶 ? 即是話出信邀請你,但無預你去 ?

掛羊頭賣狗肉 ! ...
咁搞野?
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

我剛剛在星期日係荃灣WASTON’S和百佳都可以換到4 CAN’S (3號), 最重要係Waston’s全部都係新貨

子爵府

原帖由 sugopopo 於 10-8-4 12:31 發表
我係紅磡百佳用過一張, 我老公係佐敦百佳用左一張, 都冇問題, 係買3號.

我星期日都係東涌百佳買左 6 CAN..COUPON 都有用到..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至