自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我仲未換到,因為去過2間都無貨,打電話去第二d分店又無人聽電話
百佳同惠氏真係好有問題,因為今曰打去hotline度問惠氏,佢同我講百佳同惠氏講好左會延期1個星期,但又無貨及又無同d分店職員溝通,真係比佢地玩死

你附近既百佳收唔收張coupon呀??
我打過去百佳問,佢話收唔到上面既通知,所以唔比我用~ [/quote]

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係日日都直接親身去問, 仲要問兩至三間...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

不過你地直接打去百佳個熱線度啦,,因為我琴日都係周圍都買唔到,打上去佢同我搵左間有,兼自動幫我HOLD埋...試下啦!!

伯爵府

好媽媽勳章

我琴日係鑽石山百佳用倒, 本來出面無貨, 咁我又唔甘心, 問個職員可唔可以幫我睇下倉有無, 最後話有2罐, 可以比我

大宅

因我之前send了 e-mail問百佳, 佢覆我叫我打電話比佢地, 剛打了電話問, 佢話會同我安排, 等一陣覆我.
不如你打去hotline個面, 叫佢地幫你安排. 因我今早去過附近既百佳, 都未見有貨返

你附近既百佳收唔收張coupon呀??
我打過去百佳問,佢話收唔到上面既通知,所以唔比我用~ [/quote]

大宅

百佳hotline個邊覆左我啦! 留左2罐比我, 今日內去取 yeah

子爵府

me too!
起初hotline 姐姐話冇extend, 但我insist 叫佢 check check.
轉頭佢call back 話可以有呢個offer, 仲留埋貨.
大家努力!

原帖由 ming3 於 10-8-6 11:53 發表
百佳hotline個邊覆左我啦! 留左2罐比我, 今日內去取 yeah

男爵府

好媽媽勳章

我禽日終於都買到呀...係我老公打去hotline問..
佢地話返貨會留比我...再call我......

但都係果句...明知寄左幾多coupon出街...就預多d貨啦........

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ming3 於 10-8-6 10:30 發表
因我之前send了 e-mail問百佳, 佢覆我叫我打電話比佢地, 剛打了電話問, 佢話會同我安排, 等一陣覆我.
不如你打去hotline個面, 叫佢地幫你安排. 因我今早去過附近既百佳, 都未見有貨返

你附近既百佳收唔收張coupon呀 ...

唔該晒~
等我都打去問下先~
但...請問百佳hotline幾多號no.??
thx

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

我重有4張 百佳 ,,,

男爵府

醒目開學勳章

諗諗下,屈臣同萬寧都一樣係咁多張coupon架啦,點解係惠康同百佳會無貨,究竟係惠氏既問題定超市既問題.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

醒目開學勳章

康怡百佳見仲有好多罐喎.

大宅

辨工時間:星期一至曰9:00am-5:50pm
希望你都快d換到

唔該晒~
等我都打去問下先~
但...請問百佳hotline幾多號no.??
thx [/quote]

大宅

知唔知惠康,屈臣有無延長換購?

大宅

請問點先拿到呢張優惠劵架......????

禁止發言

大宅

before my hb call hotline ,they say until 2010-8-12,I want to make sure ,i call again ,they also tell me 2010-8-12. until i see this post . i call just now . they tell me until yestoday. what's wrong with pkn?
原帖由 shirley73a 於 10-8-6 23:34 發表
好好彩..今日行街見佢地返咗貨..拿拿聲換埋嗰4罐..問咗staff...佢話extend至星期日咋..要換就襯手喇..

首頁

尾頁

跳至