論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工人係香港識左男朋友,己經第二次被發現私會男友.第一次親屋企無人私自出街,第二次送左囝囝返學後私會男友.雖然被發現,但我無炒佢.因為佢係屋企的工作尚算滿意,對囝囝亦不過不失.如果第三次比我地發現會炒工人,但係用上面的理由我又無證據,因為我無出警告信.如果真係炒佢會唔會比佢告返轉頭.(菲傭)

複式洋房

For me, it is totally can not accepted. You are not necessary to give her reasons to terminate her.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 bellans 於 10-8-3 22:58 發表
工人係香港識左男朋友,己經第二次被發現私會男友.第一次親屋企無人私自出街,第二次送左囝囝返學後私會男友.雖然被發現,但我無炒佢.因為佢係屋企的工作尚算滿意,對囝囝亦不過不失.如果第三次比我地發現會炒工人,但係 ...

炒佢補足點告得你入? 炒佢理由? 掛住瘟仔, very good reason.
預備工人隨時大肚. 到時唔炒得了.

首頁

尾頁

跳至