潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

gucci電話繩貨不對辨

好嫐呀,原本佢地既電話繩係布質,我叫朋友係專門店幫我買左,點知轉左係尼龍質地,唔知以為係a貨黎..

別墅

Re: gucci電話繩貨不對辨

講時講,我好明白你的感受,因為我在數月前,買了一個gucci handbag,點知未用就發現內"理"甩色,因為係用黑色cotton布做,於是就打去投訴,gucci 客戶服務部話d袋係o甘,因為是"理"布用黑色cotton布做,正常係會甩色,要分開同d淺色o野用.佢真係有病,要手袋內裹放的東西全部黑色 ?-( 你話好笑唔好笑!!
之後仲好似我錯,好難先取回d$$$,大家要記住我的bag是全新的,甩色甩到用手擦吓都黑哂!!
最興係我叫佢o地收番d袋唔好賣,佢地居然繼續賣.成幾仟銀買個甩色袋,一d保障都無...
[size=xx-large]不要買gucci搵笨

民房

Gucci D AAA+ 同真好好似,跟本唔值幾千元

大宅

Gucci d quality 真係越嚟越唔掂! 我響上年買咗個奶粉袋,覺得裝咗嘢之後唔係幾好"咩",所以好少用,買咗成年用唔夠 10 次,但 4 個角居然開始"披口"!

男爵府

仲有佢d袋very easy 爆線, 好差d quality, D shoes 又硬又刮腳, no matter is high heel or 平底ar, 少買為妙!!!!

民房

收到......

禁止發言

別墅

嘩! mug 咁ga, 我本來仲想買個$9xxx嫁,都想買tel繩tim.

別墅

唔講唔知差成咁! 頭先lunch time先至行完置地間Gucci,仲差啲買佐個wallet, 好彩最後都無,反而買佐個LV.

公爵府

版主

Ah-Goo-Chu
想問你個 LV 銀包有無得擺相 :mrgreen:

別墅

有啊, 個sales話係新款, 所以 catalogue 未有登出來. HKD2750. 不過無散紙位, 淨裝card或$$, 個款比較中性. 但就啱晒我,因為我啲coins裝係靚靚Patrick Cox散紙包既! :lol:

複式洋房

之前gucci 金元寶斜咩個款, 都染了不少牛仔褲色, 佢 d 銀包及袋都很麻麻.......

大宅

Ah-Goo-Chu 寫道:
有啊, 個sales話係新款, 所以 catalogue 未有登出來. HKD2750. 不過無散紙位, 淨裝card或$$, 個款比較中性. 但就啱晒我,因為我啲coins裝係靚靚Patrick Cox散紙包既! :lol:

Ah-Goo-Chu,

可以擺相,無散紙位,幾好喎!我又係唔 like 放 coins 響銀包,$2750?係咪好細?有幾多格? thanks!!

別墅

jmum,

普通銀包size law, 唔 ........ 9.5cm (W) x 12.5cm(H)到.可以放到7張card, 另外一格放相,銀紙就梗架啦. 比起LV其他款銀包(尤其有散紙位個啲), 的確係平好多, 所以我先至買law! 最衰我無DC係手(我 hus 攞走佐出 trip), 如果唔係影張相俾你睇.

大宅

Ah-Goo-Chu,

咁都唔錯喎,等我去 look look 先!

呢個銀包肯定襟過 gucci! 我家陣都好少買佢 d 嘢!

別墅

講真, Gucci話晒都係名牌呀,點會差成咁?! 唔通係made in china嗎, 照計唔會, label打到明made in italy!! ?-(

大宅

我以前都幾鍾意買 gucci,覺得比較 young look d,但可能家陣好生意得劑, d quality 越嚟越差!

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

哎吔,我重叫左朋友幫我買條電話繩添(貪佢有折),咁點算好呢,買唔買好呀!不過我叫佢幫我買綠紅綠,會唔會好啲呢!

貓貓豬 寫道:
好嫐呀,原本佢地既電話繩係布質,我叫朋友係專門店幫我買左,點知轉左係尼龍質地,唔知以為係a貨黎..

大宅

佢d袋我覺得幾靚, 不過價錢就唔係好值, 原來gucci bag既
quality 唔差, 慶幸今日我無叫個fds 係意大利幫我買.

大宅

仲有呀.....今日行過置地Gucci shop, d 袋仲加價咗.
有無攪咗.

首頁

尾頁

跳至