爸爸專區

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Hitachi 32LD7800TA

又係報料,落毒時間:
最新情報,SAMSUNG LA32R51B 而家買緊$23900,+$88送samsung 510mp 15"lcdtv呀,前2日都仲要$25xxx無野送,好吸引呀!而家我又要起hitachi同佢之中揀喇,hitachi就平($18XXX送XBOX/7"DVD) 佢就靚,好難選擇><
有無人想收購我個贈品15"LCDTV @$2700?

侯爵府

Re: SAMSUNG LA32R51B

迪迪仔,
岩岩相搵你比d 意見就見到呢個topic.
衰鬼, 又幾吸引喎. 死啦! 我今晚就去買啦, 因為部電視連續兩日都自己熄. 尋日睇雜誌話rogers同benq都唔錯. 不過rogers個樣好唔掂檔, 薯到爆. 其實benq係我第一次睇機時都幾鍾意, 但都要$13800, 同hitachi 差$5000, 而家你話最新果部samsung又減價, 又有lcdtv送. 點呢! 真係好難決擇呀.

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
我都諗到頭爆喇,又想平又想靚
我如果買hitachi我會揀7"dvd,
另外如果起cmk一次過俾(碌card都得),
只係要$17x00 ja(唔記左幾多,不過係萬7頭),
又平多1k呀!
真係愈黎愈吸引~
samsung部1:3000尋日睇黎,
又真係幾sharp架,不過個tv tuner都係pp2好d,
我諗我都係聽日買架喇,不過仲未揸定主意><

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
我買左機喇...都係買返HITACHI 32" LD7800TA @百老X $18800,跟機送7"手提GIEC DVD機,星期一送貨,諗清楚都係平D好~唔知你今日又買左未呢?
P.S. 送左條色差 & 屈左條HDMI CABLE!

侯爵府

迪迪仔,
咁岩嘅, 我又係尋晚買左hitachi, 係泰林買$18000, 24個月分期, 我都係會要部dvd機, 聽日送貨. 本應係豐澤買, 但佢唔肯減到萬八, 又話人地平$800一定有d嘢, 可能無貨話有貨, 唔同你接駁其他電器等, 咁我地再返去問清楚點解比人平d, 佢地話早排中原都係做緊萬八, 不過加返, 而佢地仲未加返喎. Anyway, 佢地一樣有貨同包接駁其他電器, 同豐澤話做到嘅一樣, 咁梗係平d好啦!
你就好啦, 有色差線 & HDMI CABLE送, 不過有咩用架, 我見識少, 唔識得屈佢地送嘢.
係呢, 佢地咪warranty全包兩年, 之後三年半價, 即係幾多錢呀!
部dvd機會跟機送咩? 個sales話要自己去銅鑼灣換嘅!

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
我見百老x都唔係貴好多(計埋我屈佢個d),我揀左起百老x買囉,我用盡法寶先屈到條hdmi線架($355),哈~
我星期一先裝呀,你用過上黎report下,我會掛牆呀,你呢?
hdmi係比色差更靚架,不過要用得著就要有hdmi/dvi既輸入,可以做到1080i,一部有hdmi輸出既dvd都要4千左右(已經唔係貴野),所以我諗住用電腦既dvi out出黎試下先!

侯爵府

迪迪仔,
你真係好pro, 我會座枱. 今日裝完再上次報料.
係呢, 你知唔知xbox連三隻game出面賣幾多錢? 有個同事想我賣個xbox比佢.

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
吹下就得,我都未試過架
xbox連3隻咩game呀?有無改過機?
xbox而家好唔值錢呀><全新xbox+halo1,halo2,+2隻唔知咩垃圾game,都係賣得$1300左右,如果係2手未改機我諗機就$650左右,game就要睇下你係咩game喇~
等你report,快d試下 呀,想問你條天線有幾長架?因為我要拉好長下

侯爵府

迪迪仔,
跟機送果部xbox未改機呱. 你有留意佢送咩game呀!
我唔知條天線幾長喎, 我用返之前果條, 唔洗拉長.
部tv真係好正, 原來29吋同32吋嘅size分別都幾大. d色好sharp, 睇dvd同打機真係一流, 我個仔見到部新tv, 係咁係度嘩嘩聲, 笑死個裝機佬.
係呢, 你點試有無死點? 我睇黑同藍色都無事, 係咪要試埋紅, 綠同白架, 我又唔方便將部pc駁落去, 我個friend叫我開個小畫家, 然後影低紅,綠, 白, 再駁落tv到睇, 但我影出黎個效果唔好, 你有咩好辦法?

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
我都俾你笑死呀!你個仔無開心過頭飛埋去個lcd度瓜!哈哈
其實你試左黑藍畫面都ok喇,如果我駁到pc就試埋其他,唔係都可能由佢喇!
你諗住換xbox之後賣俾人呀?如果係上網拍賣最多都係賣得$1200左右,拎出去賣就更加唔值錢,識既就自己傾掂佢喇
喂喂,聽到你話咩都正我安心好多喇,我而家等緊師傅黎裝機,好快有得試!
迪~

侯爵府

仲有,最好個係開關係tv頂部, 亞仔自己無得開黎睇
嗱, 我要求好低架咋, 乜鬼都話好, 唔好以我個標準.
係呢, 你約左師父幾點? 我果日約左4-6, 但佢7:45 先黎.
個xbox係賣比老公同事, 佢話出一千, 聽你咁講, 我諗都係賣比佢多.

男爵府

好媽媽勳章

我都裝好睇左2日喇,bk瓜左無得上黎report添><

部機都算唔錯喇,咩都有,功能都幾齊呀,我用dvi駁過電腦仲鬼甘靚添呀!

我試過玩ps2,無咩殘影,比我想像中好喇!玩三國無雙/winning都無咩問題,好smooth(我用s-video,唔知用色差會唔會更靚呢^^)

最正就係佢個雙tuner,可以打住機黎睇波/tvb+ktv,總之呢個function好岩我喇!

我無換xbox,換左7"dvd,d質素過得去喇,最衰係無色差!><

大宅

部機好正咁wor

我個仔好得意架

侯爵府

迪迪仔,
真係等左你兩日, 部機係咪好正呢.d 色好sharp, 我都係最鐘意個雙tv tuner, 老公睇波睇馬我又可以睇電視. 果日我地都係攞左隻張學友concert出黎試, 正!

Mingb,
你都諗下.

男爵府

好媽媽勳章

super_man:
想問你佢有無俾埋個wallmount你架?
仲有你個座檯架咪可以自己轉30度既,掂唔掂架?會唔會慢得好交關呀?

男爵府

好媽媽勳章

mingb 寫道:
部機好正咁wor

鍾意就諗下喇,用得過架,個價位都算平!

侯爵府

有, 跟機送個wallmount黎. 個座檯架轉得唔慢呀, 掂喎, 而家食飯, 成部電視轉過黎, 幾鬼正. 我遲d仲會將個座檯架鑲實係個櫃到, 以防我個仔多手拉左落地.

講講下, 我地個topic 係咪應該改做Hitachi 32LD7800TA呢!

男爵府

好媽媽勳章

Super-Man 寫道:
有, 跟機送個wallmount黎. 個座檯架轉得唔慢呀, 掂喎, 而家食飯, 成部電視轉過黎, 幾鬼正. 我遲d仲會將個座檯架鑲實係個櫃到, 以防我個仔多手拉左落地.

講講下, 我地個topic 係咪應該改做Hitachi 32LD7800TA呢!

改左topic
甘就正喇,岩晒你用~我仲要搵位收埋個座檯架呀,陰公

侯爵府

Hitachi 32LD7800TA

咁快改左, 效率果然快!

男爵府

好媽媽勳章

Re: Hitachi 32LD7800TA

SUPER_MAN:
有無諗住買部有hdmi既dvd?

首頁
12345...6

尾頁

跳至