爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: SAMSUNG LA32R51B

迪迪仔,
好慘呀! 係第二d topic 度見到我地部lcdtv趺價啦! $16760, 仲要係jusco tim.唔係d 細舖.
:-( :-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

Super-Man 寫道:
迪迪仔,
好慘呀! 係第二d topic 度見到我地部lcdtv趺價啦! $16760, 仲要係jusco tim.唔係d 細舖.

係?會唔會係一筆過俾呀?

侯爵府

係喎, 無諗到呢點tim!

迪迪仔 寫道:
[quote]
迪迪仔,

係?會唔會係一筆過俾呀? [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

一筆過我都問過,都係萬七

大宅

搞到我更加心郁郁
我個仔好得意架

男爵府

好媽媽勳章

mingb 寫道:
搞到我更加心郁郁

呵呵,身痕呢?
你買左多數用黎做咩架?
等我幫你分析下!

大宅

迪迪仔 寫道:
呵呵,身痕呢?
你買左多數用黎做咩架?
等我幫你分析下!

我覺得TV最重要, 因為最多用既一定係睇電視, 同埋而家已經冇時間打機同睇碟啦, PS2封塵中 :-(
我個仔好得意架

男爵府

好媽媽勳章

mingb 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:
呵呵,身痕呢?
你買左多數用黎做咩架?
等我幫你分析下!

我覺得TV最重要, 因為最多用既一定係睇電視, 同埋而家已經冇時間打機同睇碟啦, PS2封塵中 :-( [/quote]

我反而少睇電視,
hitachi個tv tuner ok喇,
pp2唔係唔好,tuner佢最正添,
不過部機出左年幾2年喇,
仲要甘既價錢($25000),
好似唔係好抵甘...

大宅

迪迪仔 寫道:
[quote]
mingb 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:
呵呵,身痕呢?
你買左多數用黎做咩架?
等我幫你分析下!

我覺得TV最重要, 因為最多用既一定係睇電視, 同埋而家已經冇時間打機同睇碟啦, PS2封塵中 :-( [/quote]

我反而少睇電視,
hitachi個tv tuner ok喇,
pp2唔係唔好,tuner佢最正添,
不過部機出左年幾2年喇,
仲要甘既價錢($25000),
好似唔係好抵甘...[/quote]
二萬幾我就一定唔會買架啦, 遲d HD廣播都未知乜野事, 好話唔好聽而家既TV都只係resolution support, 加上PS3又行1080p, 所以都係唔好買咁貴機好...
我個仔好得意架

男爵府

好媽媽勳章

甘又係呀...諗得甘長遠梗係等得就等喇,
我到時將廳個部大舊衰換埋佢,
ps3希望平d喇,我仲想買hdmi dvd機架,破產! :-(

大宅

迪迪仔 寫道:
ps3希望平d喇,我仲想買hdmi dvd機架,破產! :-(

都唔係長遠啦, 今年05, 出年就出PS3, 後年就數碼廣播, 貶下眼又兩年...

wah......原來你買部32吋擺房!?
我個仔好得意架

男爵府

好媽媽勳章

mingb 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:

都唔係長遠啦, 今年05, 出年就出PS3, 後年就數碼廣播, 貶下眼又兩年...

wah......原來你買部32吋擺房!? [/quote]

2年呀,等唔切
而家sharp出個部45"lcdtv好鬼正,
我好鍾意sharp個樣架,不過功能麻麻又貴,
可能日本做喇><"
初頭都諗住32"好大,不過其實都唔係呀,
因為要用黎睇dvd,打機,32"睇睇下都只係ok ja
我d朋友話42"都唔好諗住好大,
因為睇睇下你就會想有電影feel,大銀幕效果,
到時有幾大就會想要幾大,哈哈!

子爵府

迪迪仔
我都覺得sharp幾靚...但45"成7萬幾,真係幾貴
反而philis有部42"就4萬幾呀

男爵府

好媽媽勳章

phoebe^^ 寫道:
迪迪仔
我都覺得sharp幾靚...但45"成7萬幾,真係幾貴
反而philis有部42"就4萬幾呀

係呀,甘貴點買呀? :tongue:
遲多2,3年喇,到時個個都4,50吋架喇,
d組合櫃都要由頭design過呀,唔係點放得落甘大部野
如果我廳部電視要換都要換埋個櫃先得呀! :-(

子爵府

我房用緊ROGERS30"我初初都驚會唔會太大部..但睇落真係0岩0岩好...因為房部電視要俾我同老公,囡囡&仔仔4個人一齊睇..

別墅

渣打同aeon咭可做24個月免息分期o架!

[quote]
迪迪仔 寫道:
[quote]
迪迪仔,

係?會唔會係一筆過俾呀? [/quote] [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

zenith 寫道:
渣打同aeon咭可做24個月免息分期o架!

[quote]

[quote]
迪迪仔 寫道:
[quote]
迪迪仔,

係?會唔會係一筆過俾呀? [/quote] [/quote][/quote]

:-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

16xxx 甘就真係好鬼抵呀,快d買喇!

侯爵府

都話低架啦!

男爵府

好媽媽勳章

都話低架啦!

買貴野喇 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至