美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

宜家仲興唔興紋眉!

我日日要畫眉,好煩!想去紋眉,但又驚好假,有冇人試過而效果好?

洋房

Re: 宜家仲興唔興紋眉!

now秀眉吧, more natural, but it fades after 2years. i want to try again. but it is expensive in hk.

大宅

有冇人聽過柔眉? 效果好似仲靚過繡眉

我自已就繡左眉,都ok! 4年只補過一次 !

但真係好貴 !!!
(個間鄭x明)呀!
:wave: :oops: miu 213 ?-(Opps I did it again ....!!!

男爵府

我柔左眉, 正到爆, 前排我都有開呢個topic, 我果時都未柔眉架, 收尾有個BK媽咪refer我地去果度, 個個做完都滿意, 我仲孖埋我細妹去做忝, 我細妹果條仲靚, 事關佢鐘意戚少少, 我就話要 "自然正常人" 既眉, 所以冇佢果條咁有style!

我姑奶都有去鄭女士果間, 不過我覺得整得好深色。

美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

別墅

我都柔左眉呀差不多1年!好自然,好正,我响旺角D美容院柔嫁!$2xxx!(送1次補色)
但係柔嗰時有D痛,到幾個月後補色又唔痛!美容院D人仲笑我怕痛!
珍惜生命,生命寶貴,各類動物也有生命,愛謢生命,支持不剎生,不吃肉類,支持茹素,不要光說要行動,本人巳茹素多時.....

大宅

想問柔眉同畫眉出黎效果一唔一樣?

別墅

Mummy, 你對眉柔左幾多錢?can you tell me where is the address ?

伯爵府

Kimkim 寫道:
Mummy, 你對眉柔左幾多錢?can you tell me where is the address ?

Mummy:

i want to know too,pls pm me! tks!
bb女 = 恩祺媽 :-)
該用戶已被刪除

複式洋房

hi

快d去柔眉啦, 我同Mummy都係同一間做, 效果很好, 都現在都很滿意, 又很方便, 夏天去游水及洗面就更加好, 唔洗就住就住, 游完水,都可以有番條眉, 可以鍾意點洗都可以.真的很好的.

大宅

Kimkim 寫道:
Mummy& alick 你對眉柔左幾多錢?can you tell me & where is the address ?

Mummy & alick:

i want to know ,pls pm me! tks!

男爵府

各位, I sent the pm already!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

i want to know too,pls pm me! tks!

男爵府

Mummy,

Can you please tell me the details. Thanks.

男爵府

我做左秀眉差吾多3年, 仲未洗補, 好自然, 勁正,
已經好耐吾洗晝眉la, around$1200 (連2次補色)!
不過真係幾痛下, 整完會結"焦", 但千其咪多手, If not,
會影響條眉D色ar!!

大宅

bebe1217:
可唔可以比詳細資料我呀?thx∼∼

洋房

bebe1217:
可唔可以比詳細資料我呀?thx∼∼

男爵府

to 瑤瑤媽媽,小精靈媽咪,

pls check pm!!! :lol:

別墅

bebe1217,

can u pm the details to me pls?

男爵府

bebe1217,

可以pm d資料比嗎?

首頁

尾頁

跳至