跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

聰明豆 寫道:
困佢入房呀? 會吾會攪到佢自閉之餘我地都判罪架喎? "非法禁固"呀!

入房只係要佢冷靜 & 思過, "非法禁固"邊有禁嚴重

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Ka_wai 寫道:
去你屋企同你打雀雀呀~~

呢個活動睇怕趕吾切同我今次慶祝喎?? ?-( ?-(

侯爵府

sabina_bb 寫道:
記住最後個post要返黎呢度呀. 舍冇

YES MOM, 梗係啦! 梗係啦!

子爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:
困佢入房呀? 會吾會攪到佢自閉之餘我地都判罪架喎? "非法禁固"呀!

入房只係要佢冷靜 & 思過, "非法禁固"邊有禁嚴重 [/quote]
都係煒良媽近呀!yeah!

侯爵府

wandyfok 寫道:
豆,
兩姊弟都係咁架!佢地一喊我就唔理佢地囉。唔會俾人拉架,只係放佢入房,掩埋d門啫!
就頭先禧禧開左大,唔俾我換片,咁咪同佢沖涼囉,佢一入到浴缸就係咁喊!我咪好快手咁同佢沖,沖完之後我問佢出唔出黎,佢唔彩我,淨係喊,咁我咪唔理佢囉,由得佢企係浴缸喊囉。直至佢喊左10多分鐘,咁又叫媽咪,先入去睇下佢,同佢講下道理,解釋點解我要同佢沖涼,咁佢就好happy咁同我出黎and著衫囉!所以小朋友唔縱得架! :mrgreen:

兩個都一樣架?? 我見恩恩斯文囡黎架喎??
嘩! 喊左十幾分鐘呀? 妳都好忍心喎?? 其實咁對佢地有無反效果架?? 禧禧真係會聽妳講架? 我驚KINKI未識聽呀! :-( :-(

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
入房只係要佢冷靜 & 思過, "非法禁固"邊有禁嚴重

煒良細個有無咁曳架??

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

To all 72姊妹:

搬屋啦!

~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

子爵府

to all,
我計到的已經計左,我共慳$525.9。

豆,
你唔好諗住kinki唔識聽你就唔講,佢地好醒架!一定知你講咩架,最緊要係佢地冷靜左,先會聽得明你講咩囉!你叫亞婆試下啦!唔好讓kinki呀!

伯爵府

sabina_bb 寫道:

記住最後個post要返黎呢度呀. 知冇

係呀~~唔好好似我咁令咁多人失望呀~~

伯爵府

聰明豆 寫道:
兩個都一樣架?? 我見恩恩斯文囡黎架喎??
嘩! 喊左十幾分鐘呀? 妳都好忍心喎?? 其實咁對佢地有無反效果架?? 禧禧真係會聽妳講架? 我驚KINKI未識聽呀! :-( :-(

你試過講道理味 我collins都得架. 佢 :-( 我唔理佢, 而佢 :-( 一會見冇人彩佢, 佢自己停然後咪屎屎氣走過黎同我玩. 佢 :-( 我會叫所有人唔彩佢架咪等佢以為咩都 :-( 就得

伯爵府

wandyfok 寫道:
係呀!下次洗唔洗借架bb車過你用呀!c野! :tongue:

咁又唔使,我屋企都有兩架,不過真係要多謝你架車呀~~ 如果唔係我隻手可能會......

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
去你屋企同你打雀雀呀~~

呢個活動睇怕趕吾切同我今次慶祝喎?? ?-( ?-( [/quote]

咁你想呀~~~

大宅

各位,

小b下個月三號返育嬰院了,這幾天要簽好文件同去社會福利處申請津貼.我同老公都視察過環境,地方細但都可以接受,當我帶
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

首頁

尾頁

跳至