跳至

首頁

尾頁

大宅

請有經驗的媽媽分享經過(如手銜後效果,價錢,服務,邊到做,要預多少日假去做手術......等)

THANKS

禁止訪問

複式洋房

我就4年前係養和做, $24000一對眼, 包5次免費手術後檢查. 但手術前要做檢查, check 下你對眼是否適合做, 個度要幾百蚊. 可以做免息分期, 6個月or 12個月. 其實, 過程一d 都唔痛, 手術後都唔痛, 抖2,3日就可以返工. so far, 以家都ok.

子爵府

我都好想做, 唔使阿囡成日搶我副眼鏡.... 玩耍盲雞....

老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

大宅

i want to do lasik because my bb always take my glasses

大宅

原帖由 siufung 於 20-8-2010 03:34 發表
我都好想做, 唔使阿囡成日搶我副眼鏡.... 玩耍盲雞....

我岩岩都搵緊資料想做啊!
嘉x有2人同行優惠n_n
+別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿+

子爵府

咦, 你估我孖你得唔得呀?
原帖由 n___n 於 10-8-21 00:51 發表

我岩岩都搵緊資料想做啊!
嘉x有2人同行優惠n_n
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

民房

but it only $9800,i 'm afraid.......
my friend just do it on "Quailty" about $12000,but she told me sometime not clear ,another friend do it at "Hong Kong Sanatorium & Hospital" $18000(5yrs before) ,and now is $22000,
anyone have done at "嘉x" can give suggestion??

大宅

原帖由 siufung 於 21-8-2010 00:57 發表
咦, 你估我孖你得唔得呀?

好喎n_n

不過我今日打過去問,
呢間話而家要係公務員/學生先有優惠啊

你有無識人做過?

我識既朋友做過都係做2k 以上果d,
又好似貴得滯

民房

"嘉x"need civil servant?
my husband is civil servant, but i want to do lasik, can i use this plan?

子爵府

我老公咁0岩係公務員啵~ 家屬得唔得??
原帖由 n___n 於 10-8-21 17:50 發表

好喎n_n

不過我今日打過去問,
呢間話而家要係公務員/學生先有優惠啊

你有無識人做過?

我識既朋友做過都係做2k 以上果d,
又好似貴得滯

大宅

我七年前做, 係尖咀香港矯視中心, 好似18000一對, 而家做又平又高科技,
我以前做要整開個眼啫喱, 先射激光, 而家直接射激光入去, 唔駛驚, 做得過, 我覺得好方便

大宅

原帖由 siufung 於 22-8-2010 13:46 發表
我老公咁0岩係公務員啵~ 家屬得唔得??

我無問詳情啊! (因為我享用唔倒嘛n_n)

不如你搵佢地個網址個電話打去問下?

不過咁應該就無得再二人同行喇n_+

大宅

我有BB時就收到恒生信用卡promotion,話特價12800,我都打算去做下啊。

大宅

sorry,系12100,卓健,唔知信唔信得過。

大宅

原帖由 loveannis 於 24-8-2010 02:09 發表
sorry,系12100,卓健,唔知信唔信得過。

都幾抵喎!

大宅

我都係幾年前响浸會醫院睇科中心做, 18000一對, 好方便, 我絕對贊成去做, 但始終相信一分錢一分貨, 信譽同儀器好緊要, 太平我唔放心!

大宅

咁到底我地去邊間做好呢?我都唔想再配con啦。

大宅

想問問,你地幾多度近視?我得275度+少少散光,做唔做得呢?

大宅

之前一定要做一次詳細驗眼先決定你適唔適合做, 唔洗怕喎.

原帖由 csw1986 於 10-8-31 10:14 發表
想問問,你地幾多度近視?我得275度+少少散光,做唔做得呢?

首頁

尾頁

跳至