自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無媽咪用緊Smartone, 近呢幾個月成日收多費用, Inet_browsing係乜野費用嚟架, 我都無用到都要收費, 客戶服務電話成日都繁忙

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

係咪唔覺意上咗網?
我個plan包咗一定瀏覽時間, 所以inet browsing係免費㗎喎, 佢收你幾$

伯爵府

我部電話本身係無上網功能, 都唔明點解都收我費用, 由6月開始, 至8月份 (今個月仲收左我$32.4)

原帖由 小倩 於 10-8-16 17:00 發表
係咪唔覺意上咗網?
我個plan包咗一定瀏覽時間, 所以inet browsing係免費㗎喎, 佢收你幾$
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

just press for " lost mobile", someone will answer

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

剛啱打左, 我都講左我既情況比佢地知, 佢問我部機係唔係Nokia同埋係彩芒, 會有上網功能, 但我個plan本身係無, 如果係咁我可能放係袋時唔小心按到個制, 所以導致部機上左網, 所以, 我叫佢幫我取消上網既function。
今個月交返基本月費就可以了。

原帖由 oldcake 於 10-8-16 17:18 發表
樓主, 你可以打電話去講返你既情況比佢地知, 佢地會退返錢比你架, 我都試過咁樣.

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我轉台都講到明唔要佢上網功能,就係驚唔小心上咗網都唔知。

原帖由 oldcake 於 10-8-16 17:56 發表
係呀, 我都有叫佢地幫我取消上網既function, 費事又唔小心high到個制 咁佢地肯唔肯退返錢比你呀?
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

伯爵府

因為我用PPS交台費,所以,我講明除左上網費唔交外,月費照交。
不過,最奇怪係我本身部機都係咁用,平時都放係個袋或褲袋內,為何到今個月先開始收我上網費,以前又唔見我唔覺意掂到個制而上網

原帖由 oldcake 於 10-8-16 17:56 發表
係呀, 我都有叫佢地幫我取消上網既function, 費事又唔小心high到個制 咁佢地肯唔肯退返錢比你呀?

首頁

尾頁

跳至