夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咩都同我爭~老公買介指俾我,佢居然拎住然後曬命話係送比佢既..
晚晚我叫c6陪我沖涼~佢就走梨抆c6入房訓覺..
C6攬住我佢又要攬仲推開我
我忍唔住喊c6氹我,佢又喊mouth:
c6話最愛我,之後先到佢..佢又話c6最愛佢,第2愛我...

激死我啦,呢個衰女..我成日都話我係惡毒後母~阻住佢地父慈女孝..
不過佢又最錫最緊張我wo,c6一語氣差d對我, 我同佢講daddy鬧我~佢就會好惡咁話:daddy~你唔可以鬧媽咪,快d同佢道歉!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

大宅

好媽媽勳章

都估你講緊個女咖LA~~

有時C6錫阿囡, 我都會呷醋咖~~
但C6話因為我所以至咁錫阿囡, 而且佢仲細個, 不好同佢計較LA~~
但阿囡最錫最緊張又系我, C6無得同我比~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

睇左頭幾行都估到你講緊囡囡....

唔知係咪我老公成日要返工,我個女都係錫我多D....

大宅

個topic都諗到你講個女啦, 哈哈

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

仲諗著入想鬧D狐狸精,點知比人老點

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

有幾位女朋友都異口同聲....
話自己個寶貝女係狐狸精

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

男爵府

好媽媽勳章

haha~~霸住你老公既女人係你個囡囡,咁樣係最幸福架~~

子爵府

我蠢左,以為系你990添

0華!0甘大個中要同個仔訓,唔系話。喔!繼續讀,好好多,原來個女系狐狸精。

跟著,我越0念就越覺得我自己個女都似同我掙老公。時時訓左我0既床位,又唔見她霸左隔離老公0既床位。 0念下,0甘都好,正明個女唔系有同性性性為傾向0既。

如果我叫老公:Daddy, 老公會叫翻我做 Mammy。 我唔想老公叫我做 Mammy,所以我都唔會叫我老公做 Daddy。

子爵府

好媽媽勳章

囡系老公的情人.我呢個大婆
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哈哈,,厄左你地入梨
咁我都寧願狐狸精係女女...其他女人
點解好似通常都係女痴住/嗲DADDY~仔仔呢??痴MUMMY??

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都估到係講囡囡

複式洋房

俾你呃咗入黎

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

哂咸魚定哂命呀

水晶宮

伯爵府

你都好,你老公係被女的搶了.而我老公係被個男的搶掉呀

原帖由 p_o_m_a_n 於 10-8-20 19:40 發表
咩都同我爭~老公買介指俾我,佢居然拎住然後曬命話係送比佢既..
晚晚我叫c6陪我沖涼~佢就走梨抆c6入房訓覺..
C6攬住我佢又要攬仲推開我
我忍唔住喊c6氹我,佢又喊mouth:mouth:" />
c6話最愛我,之後先到佢. ...

大宅

xddd~~~我家都有兩隻野搶我老公~~~daddy一番到黎~~我呢個亞媽好似空氣咁架喇~~~daddy攬我一陣~~就比對仔女狂打~~話媽媽係我的~~xdd

洋房

我仲以為你個C6有外遇。

唔知係咪我個C6成日出差,同埋喂過人奶關係,我個女特別錫我。最感動係有次佢自己明明完得好開心,但係見到我同老公鬧交搞到我滴左2滴眼淚,佢即刻放低手上玩具走過來同我抹眼淚同kiss我。得個1歲幾人仔咁懂事真係好抵錫。

我覺得無左老公可能會傷心一陣,但係無左個女我就一定活唔落去。

首頁

尾頁

跳至