自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日用匯豐提款咭, 背面有"銀聯" 但收銀話唔得, 要用信用咭, 有冇人用過匯豐提款咭 而又可減到$30.-

大宅

好媽媽勳章

買奶粉尿片得唔得架?

男爵府

回覆 21# hellocat0223 的文章

今日用 匯豐 提款咭, 背面有 "銀聯" 小標誌,

係 惠康 買滿 $300.- 即減 $30.-

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想知呀...
係咪張咭上印咗'銀聯'字樣,就有DISCOURT??

原帖由 Mummy_Cherry 於 10-8-22 18:18 發表
請問邊張係銀聯咭, 優惠至幾時?? THANKS!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我CHECK過手頭上的所有信用咭/提款咭,無一張有'銀聯'字樣的...

原帖由 wcpcelia 於 10-9-11 18:05 發表
我都想知呀...
係咪張咭上印咗'銀聯'字樣,就有DISCOURT??

首頁

尾頁

跳至