自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

未開始影相已經FEEL到D SALES態度超差, 冇禮貌不特止, 問0下價錢又臭寸, 唔幫襯佢D所謂好正的核突相架仲嘴MIUMIU, 之前都聽講佢地D 攝影師都唔好得去邊, 只係個家長幫小朋友著錯左SEQUENCE件衫就大聲呼喝家長顧客, 攝影師的儀容又嚇壞小朋友, 咁0既質數, 你OFFER幾多免費的攝影套餐, D客只會用一次, 唔駛指意幫你推銷!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 wyjyiu 於 10-8-22 16:40 發表
未開始影相已經FEEL到D SALES態度超差, 冇禮貌不特止, 問0下價錢又臭寸, 唔幫襯佢D所謂好正的核突相架仲嘴MIUMIU, 之前都聽講佢地D 攝影師都唔好得去邊, 只係個家長幫小朋友著錯左SEQUENCE件衫就大聲呼喝家長顧客, ...

唔係啵,我之前去過,超好啵..你地係咪有 d 誤會咋 ?

珍珠宮

畀面勳章

係啦, 我上次都係用"免費"COUPON(包15張相)既套餐. 佢地又唔係咁既口吻對我地喎! 仲好好心機TUM我個細仔.

最終我比左3千幾, 唔要相簿, 只係要哂D相既CD同埋COATING相.

大宅

畀面勳章

我 8月頭去影大肚相, 無整相簿嗰d, 只係要多咗幾個 soft copy, d sales 都 ok喎 ~

8w1d - 1.68cm
11w5d - 5.15cm
13w2d - 6.3cm
17w5d - 169g
20w5d - 382g
25w5d - 798g
30w5d - 2.86lbs
35w5d - 5.11lbs
38w1d - 5.72lbs
阿 B 喺29/9/2010出世 la ^^ 2.65kg

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

原帖由 mamingyin72 於 10-8-22 22:20 發表
我 8月頭去影大肚相, 無整相簿嗰d, 只係要多咗幾個 soft copy, d sales 都 ok喎 ~

me too.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

d staffs 幾nice喎
樓主唔好彩喇~

首頁

尾頁

跳至