跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原帖由 evitalcm 於 10-8-30 15:09 發表
我自己就認同. 4考真係好勁. O的同學平均分又高. 我自問個仔未必頂得住.

我囡囡應該頂得住, 老公怕我頂唔住....
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

今年起係思源有2班精英班, 平均分配
全年2測2考, 測的比例佔30% 同埋只係計中英數常4科, 沒有術科.

伍季明應該都係照保持住全年4考, 對不對?

就快開學啦. 又是新的一學期,祝各位小朋友學業進步呀.

原帖由 miriam 於 10-8-30 15:38 發表

我囡囡應該頂得住, 老公怕我頂唔住....

男爵府

原帖由 acf 於 10-8-30 17:34 發表
今年起係思源有2班精英班, 平均分配
全年2測2考, 測的比例佔30% 同埋只係計中英數常4科, 沒有術科.

伍季明應該都係照保持住全年4考, 對不對?

就快開學啦. 又是新的一學期,祝各位小朋友學業進步呀.

...

正確啦 ! 大家咁話 ! 又係時候收拾心情上學去啦 ! 加油 !
你快樂,所以我快樂 !!!

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

其實思源都有個專區[同伍季明一齊]架:
http://forum.edu-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=498

男爵府

原帖由 acf 於 10-8-30 10:22 發表
最後你有沒有再扣思門? 點解會係叩第三志願呢?

當然有啦!不過唔成功 因為派十六志願,所以大包圍交表,睇吓邊間會收囉

首頁

尾頁

跳至