自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

絕對同意,個槍手仲行出行入咁多次,一早就K.O.佢啦!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

珍珠宮

我上次都有份講佢冷血;
差唔多同一時間有大陸遠房親戚"出事",
但開槍o既係佢, 死o既係應死o既人o既旁人, 呢個兇手仲要繼續升職(佢係政府工)。
因此至終我都冇改變呢種睇法, 雖然我情感好明顯將兩單野mix埋一齊,
今次悲劇同大家一齊同仇敵愾, 就當我雙重標準

伯爵府

係~~其實一開始會捉無辜嘅人,都差不多進入癲狂狀態,講乜都無用~~應該一有機會就 KO 咗佢先

原帖由 35C9 於 10-8-23 23:51 發表

係呵. 當時真係唔識欣賞,
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

大宅

好媽媽勳章

真係一路睇一路好激氣,
成班人,似樣d既裝備都無,
成日拿住個搥仔係咁打d門窗,
一早應該諗到開太平門啦,
一d組織一d策略都無,
好似老鼠拉龜咁,
大佬人命黎架,可唔可以著緊d呀~~~

With GOD all things are possible.

男爵府

作者:QINGLIANGREN 回复日期:2010-08-23 23:55:36

震惊!!!
      震惊一:菲律宾特警个个肥如猪,一个太平门钻半天,爬半天都进不去!
      震惊二:菲律宾警察的破门专业武器竟然是榔头!
      震惊三:菲律宾警察竟然用草绳牵引拉门!
      震惊四:举着防弹盾牌好不容易爬进车里,竟然被劫匪几枪吓的丢盔卸甲狼狈跳下车!
      震惊五:菲律宾警方的催泪弹奇缺,不把人质熬死绝不舍得用!至于震爆弹,估计菲律宾警察听都没听过了!
      震惊六:劫匪都挂在车门上了,宁愿翻窗户,都不敢把前门打开救人质!
      震惊七:一个这么大的国际事件的现场,在人质都还没有被解救出来前,就撤掉封锁线,让大批人员涌进现场乱窜!
      震惊八:劫匪枪响,竟然现场有笑声传来!什么人这样兴奋异常!
     、
    垃圾国家~!!!!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

其實槍手既主要目地係要做番警察,同佢談判時用呢個去說服佢,乜都應承佢,比佢做番警察嘛,同佢伸冤,目地係拉佢姐,之後就唔到佢話要做乜就乜啦

比著係香港發生呢d事,我相信香港警察唔洗好耐,就攪掂啦,仲比佢剎人咩,個d正pk,唔怪得要黎香港打工啦,stupid到死,真係無得比,d智商係0

別墅

原帖由 CoCoB 於 10-8-24 00:10 發表
真係一路睇一路好激氣,
成班人,似樣d既裝備都無,
成日拿住個搥仔係咁打d門窗,
一早應該諗到開太平門啦,
一d組織一d策略都無,
好似老鼠拉龜咁,
大佬人命黎架,可唔可以著緊d呀~~~ ...

佢地自己條命一向覺得好平,所以都以為全世界一樣。

首頁

尾頁

跳至