時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都聽到呀,我以為我聽錯tim~

唉~~我都有喊呀!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 bebu123 於 10-8-23 22:00 發表
我都聽到呀,我以為我聽錯tim~

唉~~我都有喊呀!

me2

大宅

我都覺佢把聲有變

依晴Hillary, 依韻Eleanor

男爵府

畀面勳章

佢對眼紅哂

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

大宅

好媽媽勳章

我一見到有人質安全,眼淚不停甘流....我仲比老公話我低B喎~~我知佢驚我大住個肚,會唔舒服,但佢好衰呀!!!!!

男爵府

係, 佢把聲都變晒, 對眼仲紅晒
:) :)

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

個人好難接受, 去玩啫無啦啦演變到比人抬屍出車

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我放工回家, 一開 TV, C6 同我成晚, 都眼紅紅

好心痛!!!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

一見到第一條C,佢以為係團友,已經勁喊!

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

原帖由 bebe2004 於 10-8-23 22:04 發表
佢一聽到個司機講全部有死齊, 佢已經講唔到啦

我都喊埋一份!

大宅

呢d人係我地香港同胞, 梗係傷心 心情難以平靜

伯爵府

我都係呀!聽到佢喊都忍唔住

王國長老

原帖由 WING1004 於 10-8-23 22:06 發表
呢d人係我地香港同胞, 梗係傷心 心情難以平靜

但係無X仲播公主,我真係好嬲!!!!!!!!!!

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

原帖由 醜樣豬 於 10-8-23 22:08 發表

但係無X仲播公主,我真係好嬲!!!!!!!!!!

重有冇人有心情睇呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都眼濕濕呀, 佢地真係好慘呀.

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

睇到好心痛,希望死者安息一團人去,但唔係一團人返黎(七月十四真係好邪)
最擔心最難過係佢地屋企人,咩都做唔到,只能睇住部電視機

首頁
12345...6

尾頁

跳至