跳至

首頁

尾頁

別墅

睛靈勳章

我仔仔梓杰今年9月入讀伊小正校, 因為我地倆公婆都要工, 放學後佢會去鄰舍輔導托管, 但都好擔心佢放學搭校車返到天瑞後要自己行去社區中心4/F會有危險, 因為經濟問題又唔可以1人返工3人食, 或者去有人接送的正式補習社, 所以睇下有無讀伊小正既MAMI可以幫我帶一帶個小朋友...薄酬...
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

別墅

睛靈勳章

麻煩大家幫手問下....急急急架...
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 細may 於 10-8-23 22:26 發表
我仔仔梓杰今年9月入讀伊小正校, 因為我地倆公婆都要工, 放學後佢會去鄰舍輔導托管, 但都好擔心佢放學搭校車返到天瑞後要自己行去社區中心4/F會有危險, 因為經濟問題又唔可以1人返工3人食, 或者去有人接送的正式補習 ...

EEE, 你仔仔都揀左伊正呀?? 你有無試過搵D補習有幫小朋友接放學既會方便D...

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

別墅

睛靈勳章

多謝2位既回覆, 見幾日都無消息, 我臨時叫左樓下球場一齊玩過幾次既mami幫手, 不過開左學後, 陸續發現佢接佢小朋友(天官小)同我仔仔(伊小正)搭校車返到天瑞既時間撞晒, 同埋我仔仔返鄰舍果度返得麻麻地, 10月開始改返天耀社區中心地下果間仁濟, 原來搵左以前揍過我仔仔既ee幫手, 今日佢覆我唔可以幫我帶, 好彩佢幫我問佢d朋友, 睇下有無人讀伊小正, 左問下又搭下, 佢幫我搵到個同我個仔同校既同班既mami..... 真係超好彩(我同杰仔), 超感激(elaine)姨姨.....:loveliness:

首頁

尾頁

跳至