自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

LAU1kwMWCRQ

http://www.youtube.com/watch?v=LAU1kwMWCRQ

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

頭先睇住班廢柴攞條繩綁度車門果陣 ..... 我忍唔住講左一句: 癡 x 線
路遙知馬力,日久見人心!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 hehalady 於 10-8-23 23:35 發表
頭先睇住班廢柴攞條繩綁度車門果陣 ..... 我忍唔住講左一句: 癡 x 線
菲律賓政府, 夠竟call左班80幾歲看更去扮特警呀 ?!?!?!?!

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇到把幾火

別墅

有d仲跌埋向地,如果唔係新聞播,真係以為拍笑片
原帖由 hehalady 於 10-8-23 23:35 發表

伯爵府

畀面勳章

我就講"有冇九兩菜".............廢!!!!!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

絕對同意,個槍手仲行出行入咁多次,一早就K.O.佢啦!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

首頁

尾頁

跳至