自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

好似唔係同一批人....

好sad, 見到佢地今早無助眼神.........

晚上幾位行落車, 好似唔係今早窗旁果幾位......

好sad..............

佢地親人可能就只係靠電視, 見到最後一眼............

大宅

原帖由 cathy913 於 10-8-23 23:47 發表
好似唔係同一批人....

好sad, 見到佢地今早無助眼神.........

晚上幾位行落車, 好似唔係今早窗旁果幾位......

好sad..............

佢地親人可能就只係靠電視, 見到最後一眼............ ...

我都見到...最認得係花花衫女士= =
好心痛= =

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

車尾嗰位, 好似撥開窗簾望最後一片藍天咁, 好sad

伯爵府

畀面勳章

原帖由 vitasoy910 於 10-8-23 23:51 發表

我都見到...最認得係花花衫女士= =
好心痛= =

仲有一個小妹妹, 應該係車上最細果個, 14歲。好似坐花花衫前面。

別墅

花花衫個位女士,同好似小朋友坐前後,夜晚影到佢時好似....希望唔係啦!日頭佢望出窗口架,仲被個衰人拉返簾
原帖由 silvia_ng 於 10-8-23 23:54 發表

仲有一個小妹妹, 應該係車上最細果個, 14歲。好似坐花花衫前面。

男爵府

我都見到個花花女士影咗佢幾次.和前邊黑衫既後生仔, 最後睇到佢哋兩個坐咗係喥無哂動靜,我真係忍唔住喊咗出嚟.....
菲律賓政府真的不知所謂. 唔理遊客生死.
想旅客再去這個國家都好難.
我呢一世都唔會去菲律賓.

男爵府

開開心心的去旅行,點解會攪成咁?
原本己經返到家了,
可是現在係生離死別

願在生團友和家人加油克服面對
有捨必有得 有得必有失

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ERICBB 於 10-8-24 00:02 發表
我都見到個花花女士影咗佢幾次.和前邊黑衫既後生仔, 最後睇到佢哋兩個坐咗係喥無哂動靜,我真係忍唔住喊咗出嚟.....
菲律賓政府真的不知所謂. 唔理遊客生死.
想旅客再去這個國家都好難.
我呢一世都唔會去菲律賓.:na ...

係呀..我都未試過咁心痛...我細囡重問我係咪以後唔好去旅行呀...真係心痛死..下午見佢都肯放下人...心諗應該無事的..點解咁風回路轉...究竟係入面發生左咩事...唉!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好記得呢個妹妹.....同坐車尾著黑衫嘅男人.....
開機槍個位......好似就係妹妹坐嗰度......

原帖由 silvia_ng 於 10-8-23 23:54 發表

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 小倩 於 10-8-23 23:53 發表
車尾嗰位, 好似撥開窗簾望最後一片藍天咁, 好sad

果位黑衫男士

大宅

原帖由 咕b 於 10-8-24 00:30 發表
好記得呢個妹妹.....同坐車尾著黑衫嘅男人.....
開機槍個位......好似就係妹妹坐嗰度......

記得妹妹.....同著黑衫嘅男人.....
好心痛......哭起來

水晶宮

畀面勳章

仲影住有一隻手喺度dup個玻璃窗, 呢種係好無奈無助既動作. 個位應該係花衫女士. 唉, 好心up呀.
我記得有位後生男士, 有位少女, 仲有花衫女士.
後尾影住花衫女士個位有隻手臂唔識郁既, 係咪佢嚟??
好心up.

RIP

大宅

蘋果日報登咗一張著花衫的女人在擔架上, 好似係佢! 希望佢冇事

首頁

尾頁

跳至