自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地一家人琴晚 5 點幾在 taipei 機場聽到 d 香港人講, 先知道這個 bad news, 我都希望佢地可以平安無事, 點知返到香港, 先知有人 c 左, 即時好 down.
返到 home 睇左即時 news, 係咁流眼淚, 成晚都訓唔到, 到依家成朝都唔想食野, 好似係自已家人咁, 好 hurt.

我好有 feeling, 可能因為自已都係一家人趁 summer holiday 去玩, 開開心心離家, 但唔能夠一家人平安返家, 只希望事發的家人勇敢生活下去
依家周不時諗起如果係當事人, 又點樣面對依個 情況...... cannot stop crying......

原帖由 小虎與點點 於 10-8-24 13:46 發表
我都訓唔著
諗起無辜的人質就

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係, 尋晚我瞓唔著.. D 畫面一直在腦海.. 我一直要捉住我老公的手..

真係要珍惜眼前人...
我大B叫做卓恆呀~2月11日出世,3.65kg
我小B叫做卓邦呀~11月7日出世,3.32kg

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

hi~~~我係louis呀!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我昨晚真係瞓唔著, 時時都諗番單野, 真係好心痛呀.

侯爵府

me too, 瞓唔好.

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係!!!

首頁

尾頁

跳至