在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

昨晚一直睇直播, 一路流眼淚. 我4歲多嘅小朋友一直叫"媽咪don't cry". 而家人喺返咗公司, 但啲眼淚都一直咁流, 唔敢打開房門, 怕影响同事. 本來公司想我同啲新onboard嘅同事食飯,但實在無心情.

珍珠宮

我都着黑衫

伯爵府

好媽媽勳章

雖然我唔認識任何一位團員, 但個心都好忐忑不安, 希望死去的好好安息, 剩下來的要好好生活.

複式洋房

我無黑色t-shirt. 但心情由尋晚到而家都唔能夠平復.... 個心好想打佢小人

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

我都好傷心, 一路食午飯, 一路睇午間新聞, 眼淚不停咁流.

好希望, 那位好好彩俾個姨姨帶埋出黎的小朋友無事喇, 12歲仔, 同父母去旅行, 點知發生咁的事... 好可憐.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我有著黑衫呀

又好想知多d,但知多d又想喊

珍珠宮

能夠生環固然是好彩, 但前面嘅路一啲都唔好行. 6個家庭, 5個家散人亡.
希望可以做啲嘢, 幫佢哋重見人生嘅希望. 特別係對小姐弟, 如果有機構成立基金, 一定會捐錢.

複式洋房

睇完都好心痛...電視仲要不停咁播news

希望生還者可以為已離去既家人努力生活.不要放棄.走出黑暗

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yes, 黑衫黑衭...

珍珠宮

明天繼續黑衫

已是第三天

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

前晚睇新聞已忍唔住喊.心情平伏唔到 ...
琴晚忍住唔睇, 驚喊唔停.
點知今早睇報紙, 都係忍唔流淚, 好sad.
會繼續著黑衫 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我連朋友生日都無祝賀佢

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我今日都係全黑返工,呢幾日都無心機... 連飯都唔想食!

珍珠宮

昨晚睇到汪家嘅小朋友返香港, 望到姐姐個樣...個心痛到...
唸到佢父母走時一定又擔心又不捨. 只希望佢哋可以保守住呢兩姐弟, 比佢哋勇氣走以後嘅路.

大宅

已經連續咁多日都係黑衫黑褲+黑口黑面(前日睇完o個個賓總統發表嘅輕佻言論, 今日又報導有d賓警係架旅遊巴前拍照留念)

洋房

頭先睇新聞話梁頌學小朋友情況轉差, 真係另人好擔心, 希望他盡快回來HK 醫治

洋房

原帖由 BBdadamand 於 10-8-26 15:58 發表
頭先睇新聞話梁頌學小朋友情況轉差, 真係另人好擔心, 希望他盡快回來HK 醫治

希望佢真係可以快D無事啦!

首頁

尾頁

跳至