自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

天也在哭....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

噚晚同而家都係

公爵府

好媽媽勳章

心也在下雨....:-( :-(
你的人格如何,你的人生亦必如何!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我今日好唔開心:cry:

複式洋房

回覆 1# edea 的文章

天也為之動容, 昨晚直播連還槍聲後也是...

王國長老

王國長老

現在好希望梁太兒子能夠渡過危險期, 佢頭部中槍, 我好擔心, 仔仔係梁太活下去既支柱....上天一定要眷顧梁太仔仔.....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 edea 於 10-8-24 15:04 發表
現在好希望梁太兒子能夠渡過危險期, 佢頭部中槍, 我好擔心, 仔仔係梁太活下去既支柱....上天一定要眷顧梁太仔仔.....

好人會有好報..........
我們一起祈禱.......
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

公爵府

好媽媽勳章

希望梁太好好生活下去:-( 願上天憐憫,別再奪去佢個仔啊:-( :-(
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

人在做,天在看
天知地知 有人性都知心痛
無辜旅客有家歸不得 陰陽相隔

今日我都好down....
腦海不斷重播住新聞...
兩隻眼腫晒~咸完訓醒就會咁!
好唔開心,好傷心................
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

今日既心情仲未平伏呀.

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

子爵府

上帝必憐憫他們.

伯爵府

http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

侯爵府

好媽媽勳章

天也哭了, 願死者一路好走

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我心情都而家都仲起伏緊

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

複式洋房

剛才路祭, 而香港個天好快就開始黑, 仲落大雨, 個心好'up' :-( :-( :-(

侯爵府

醒目開學勳章

真的好 up set, 好 down, 每睇到新聞就忍吾住喊, 真係天都為佢地悲痛, 現又落大雨啦 一路好走啊 !!!

大宅

琴晚又係咁, 好大雨.....
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

昨晚話車上全部人離難, 跟住拯救2個多鐘裏, 不停落下大雨, 個天到喊了, 悲從中來

首頁

尾頁

跳至