時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

洗頭洗到short X左呀.......正煩膠.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

俾人叫大哥叫到真係以為係全人類既大哥

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 emmypun 於 10-8-25 23:29 發表
洗頭洗到short X左呀.......正煩膠.
用霸王用到腦生癌

伯爵府

廢蟲!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

叫佢收聲啦,佢憑咩代表港人講野啊,我每次睇到尼件事都喊,絕對原諒唔到菲律賓
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

男爵府

好媽媽勳章

以前D人點話佢衰我都唔會理~
但今次佢真係以為自己好醒, 真係好X曾佢~~
不知所謂~~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

外國人眼中嘅小丑,你估你真係大哥?可恥!!!!!!!!!!!

男爵府

佢發表個人言論無問題, 但唔應該講"香港人". 無辨法, 佢讀得書少, 以為自己真係國際大使.

伯爵府

好媽媽勳章

收聲啦, 成蘢!!!!!!!
你知唔知你好乞人憎呀!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

成蟲你做戲係大哥,唔好真係當自己係大哥先得架!
你有物資格代表香港人發言,唔知醜:;pppp: :;pppp:

大宅

可恥

大宅

特首都唔代表我講野, 何況你, 你係乜水呀, 以為係巨星呀, 收皮啦

洋房

我無授權過!!

大宅

對對. agreed.

原帖由 龍鳯媽媽 於 10-8-26 01:38 發表
特首都唔代表我講野, 何況你, 你係乜水呀, 以為係巨星呀, 收皮啦

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Agreed!!!

原帖由 龍鳯媽媽 於 10-8-26 01:38 發表

複式洋房

agree with xanthe !
go to hell la pk 'shing lung' !

複式洋房

agree with xanthe !
go to hell la pk 'shing lung' !

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

香港有言論自由,但也不是任何野都可以説,在我們香港人眼中你已經是一個知識水平低到不能接受的公眾人物;反省與否閣下決定,與我們香港人無關,因我們每一位香港人都會永遠憎"恨"你,正如我們每一位香港人將會永遠憎"恨"菲府一樣.再見!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

知錯能改,善莫大焉.給你一個機會吧!找個機會,在我們香港人的任何一個地方,唱一首"披着羊皮的狼"給我們香港人聽聽,敢嗎?!

首頁

尾頁

跳至